Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba
BİRLEŞTİR yerine BİRLEŞTİRA ktf kullanabilirsiniz, bu durumda her veri girişinde formülü değiştirmek durumunda kalmazsınız.
ancak ek dosya yanlış olmuş, ne şekilde aktarıacağını daha net açıklarsanız düzeltebiliriz.
hocam şöyle izah edeyim e1 hücresine girmiş olduğum değeri veri saklama sayfasına aktaracak ancak " veri sayfasına değer girdim veri saklama hücresine attım kaydettim çıktım biraz sonra tekrer bir işlem yaptım bu sefer değişik değer girdim kaydetteğim 1. işlemin üstüne ekleyerek saklamak"
arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce bir yardım istemiştim değer saklama ve üzerine ekleme ile ilgili bu konuda bana yardım edebilecek arkadaş yokmu?
help me
help me
arkadaşlar nakit sayfası s 11 sütununa girdiğim değer hangi koda tekabül ediyorsa kayıt sayfasına atacak ve o değeri saklayacak aynı kodlarla girdiğim değeri daha önce kaydedilen değirin üzerine ekleyecek örn: tedavi ve sağlık malzeme giderlerinden 130 YTL ödedim bu değeri kayıt sayfasında ted.ve sağ malz gid sütununa kaydedecek daha sora başka işlem yaptığımda daha önceki 130 ytl sabit kalarak ikinci ödediğim tutarıda aynı hücreye kaydedecek
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.