• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Değer değiştirici uygulaması.

Excel Vers. ve Dili
vba
Arkadaşlar genel faturalar ekindeki durum sayfasındaki tarih değiştirme butonunun aynısını satış takip bölümündeki işaretlediğim ay bölümüne uygulayabilirmiyiz.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Uygulaması çok zor olan bir nesne değildir. Öğrenirseniz kendinizde değişik uygulamalar yapabilirsiniz.

Nesne üzerinde sağ klik yaparak "Denetim Biçimlendir" bölümünü açın. Nasıl ayarlandığını açılan pencerede görebilirsiniz.

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

HOCAM BELİRTMİŞ OLDUĞUM SARI ALANIN HEPSİ DEĞİŞSİN İSTİYORUM fatura -genel ekindeki durum sayfasındaki gibi..

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sarı bölge verileri nereden alacak?

Açıklama olmayan bir tabloda bizim sihirbazlık yapmamızı beklemiyorsunuz herhalde.

Userform yapmayı düşünyorum ama şuan manuel günlere verileri gircem alttaki sıralı formuller her ay için aynen geçerli kalacak

Merhaba,

Kusura bakmayın ama sarı bölge ile userform nesnesi arasındaki bağlantıyı kuramadım.

Lütfen istediklerinizi daha net bir şekilde açıklayın.

Merhaba,

Biraz sabırlı olmanız gerekiyor. Hepimiz iş güç sahibi insanlarız. Her zaman müsait olamıyoruz.

Haklısın hocam pardon.
Kendi imkanlarımla halletmeye çalıştım yanlız userfor hazırlanması gerekiyor yeni konu açacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim..

Geri