DATE ve FORM INITIALIZE Kodlarımdaki problejmi anlayamadım.

Katılım
26 Kasım 2007
Mesajlar
308
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
merhabalar, uzun bir süredir hazırladığım programımda günlerdir çözemediğim sorunlar var.
Bunlar;

1. Programı açar açmaz Modul_kill ' de DATE mavi olup hata veriyor...."cannot find...." diyor.
2. formun kod sayfasını açtığımda F8 le takip ettiğimde UserForm_Initialize() kodu hep hata veriyor ama anlaymadıum nedenini

..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Ayhan Ercan

Özel Üye
Katılım
10 Ağustos 2005
Mesajlar
1,573
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Merhaba

İnitialize olayında bende hata vermedi ama Modul_kill de;

2 adet Auto_Open makrosu yazmışsınız,
Biri Modul_kill de, diğeri de ThisWorkbook ta

Tarihleride farklı vermişsiniz....
 

uzmanamele

Uzman
Uzman
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
9,424
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn Amaxx, butür kodları deşifre etmemenizi rica etmiştim!!!???
 
Katılım
26 Kasım 2007
Mesajlar
308
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Sn. Uzmanamele evet haklısınız ama ayan beyan deşifre değil diye göndermiştim....neyse

Ayhan bey doğru, her ikisine de aynı kodu ve faklı tarihleri yazmışım... sonuçsuz çözümlerle uğraşırken thiswork' tekini silmeyi unutmuşum buraya eklerken. Şimdi tekrar silip denedim ama olmuyor olmıuyor napıcam ben yaaa :(
 
Katılım
26 Kasım 2007
Mesajlar
308
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
yada şöyle birşey olabilir mi:........bilgisayarım formatlanmadan önce böyle bir sorun yoktu... formatlandıktan sonra bilgisayarımın tarih formatı değişmiş olabilir mi... yani.... 01.08.2008 yerine 2008.01.08 gibi ??? Tabi sorun buysa nasıl düzeltilir?.....

Yok tarih fortmatıyla ilgili değilmiş... denetim masaından buldum... format aynı
 

Orion1

Uzman
Uzman
Katılım
1 Mart 2005
Mesajlar
22,254
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
compenantlardan bazıları pcnizde yok.VBEde Tool referanc'ta missing ile başlayan referanslardan bunların hangileri olduğunu görebilirsiniz.
Ya ilgili ocx veya dll dosyalarını yükleyin veya bu missing ile başlayan referansları onayını iptal edin.:cool:
 

uzmanamele

Uzman
Uzman
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
9,424
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn Amaxx,
bu kod sizin için sıradan bir güvenlik kodu olabilir ama birde bunu düşünün.
butür kodları işten ayrılacak ve benden sonrası tufan anlayışında olanlar için bulunmaz nimet. %90 butür kodlar kötü amaçlı kullanılır.
sayfaya yazmasanız ne değişir, modüle bakan bu kodu görecektir, lütfen daha dikkatli olunuz.
 
Katılım
26 Kasım 2007
Mesajlar
308
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Uzmanamele haklısınız.....dikkat ederim
 
Katılım
26 Kasım 2007
Mesajlar
308
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Evren bey, inanamıyorum.....3 gündür uğraşıyordum.... eksik ocx lerin neler olduğunu bulamamıştım... evet missing leri kaldırdım ve kod çalıştı... yaşasınnnnnn....Allah sizden razı olsun...:dua2: hala inanamıyorum :mutlu:
 
Üst