• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Data sayfasına kayıt yapma

Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaşlar ekteki dosyada anahatlarını vermeye çalıştığım bir çalışma yapmak istiyorum,

Bir arayüz olacak, oradan yeni veri girişi için sırasıyla ilgili seçimler yapıldıktan sonra değerlerin girileceği data menüsü gelecek ve buraya değerleri girerek data sayfasına kayıt yapılmış olacak. her konunun ayrı data sayfası olması gerekiyor tabi.

anlatmaya çalıştığım benzer bir uygulama varsa oda işimi görecektir.

nerden başlamalıyım biraz yol gösterebilirseniz bu butonları ve kullanacağım kodları yol almışolurum. yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Ekli dosyalar

bir başlangıç yapabilecek, bir fikir verebilecek, örnek dosya gönderecek yokmu arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

Tesekkur ederim. Yalnız benim istedigim boyle bisey degil. Yeni konu ac butonu olacak ordan ilgili konu sec formuna gecilecek buradanda secilen konu ile ilgili yapılan isler formuna gecilecek ve her isin uzerine tıklanarak veriler girilecek ve bu is ile ilgili data sayfasına kayıt yapılacak. veri cok oldugu icin hucrelere veri girmeyle ugrasmak istemiyorum. Bir baslangıc yapabilsem arkası gelecek ama. Programlamada hic iyi degilim.

Geri