• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

cv sorgulama yı nasıl yaparım ???

Excel Vers. ve Dili
2003
30sya2u.jpg

289zrro.jpg

selamlar arkadaşlar
resimdeki ve ekteki gibi bir cv sorgulama dosyasını nasıl yaparım..aşağıda bulunan kişilerin bilgilerine adress ve telefon da ekleyeceğim..birde referans blümü..
yani bir sayfada cv leri düzenleyeceğim ve bir sayfadada arama seçenekleri olacak
sanırım makro ile yapılıyor ama nasıl ?;???

ekte yapmak istediğim excell gibi bir php dosyası var..incelerseniz ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlarsınız..
selametle...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
forumu biraz araştırdım ve ekteki fatura dosyasını buldum ve istediğim gibi düzenledim..
şimdi
1:anasayfada bulunan form show düğmesinin adını cv ekle olarak değiştirmeliyim
2:fatura sayfasının adı personel bilgileri olmalı
3:form show düğmesine tıkladığımda açılan bilgi girişi sayfasının bilgileride benim fatura sayfasındaki bilgilerim gibi sıralanmalı ve girilmeli
4:form show düğmesinin yanında CV ara düğmesi eklenmeli ve bu düğme deki aramalar fatura sayfasındaki YETERLİLİK sütünunda arama yapmalı ve bütün liste bilgisini bana en yakın başvuru tarihine göre vermeli..
örneğin..
aramaya UZAK YOL KAPTAN yazdığım zaman (belki 100 tane uzakyol kaptan olacak listedeYETERLİLİK altında) bana sıra halinde bütün uzak yol kaptan lar en yakın başvuru tarihinden en eski başvuru tarihine göre sıralanmalı..

umarım derdimi açıklayabilmişimdir..yazdıklarımı lütfen emir kipi olarak algılamayınız...

Ekli dosyalar

gözden kaçmış olabilir bu yüzden güncell ///
selametle...

Geri