Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar giriş ekranında griye boyanmış hücrelerin form 3 aktarılması ve sıra numaralarını olduğu hücreleri sırasında biraz problemim var lütfen yardım edin
halit3 hocam galiba anlatamadım giriş ekranında bulunan isim ve değerleri form 3'e aktarmak istiyorum form 3 te ki bs63 te cemali seçtiğimde seçtiğimde sarı renkteki satır ve sütunlardaki isimlerin form 3 teki b12-b14-b16-b18 satırlarına giriş ekranında bulunan isimlerin sıralı bir şekilde karne numaraları sağlık karne numaraları ve diğer bilgilerinin form 3 e aktarılmasını istiyorum
hocam gri renkle boyalı alanın ilk sırasındaki kişiyi seçtiğimde; birinci sıradaki kişiyi seçtiğimde alt satırdakilerin bir alt sütuna otomatik atmasını istiyorum; örn;mehmeti seçtiğimde aynı renkle boyalı alanda başka kim varsa;
ayşe
ali
hasan diye sıralanması lazım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.