• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cümle içinde sayı ve tarih görünümü

Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
ardaşlar ekteki örnek dosyamda m2 hücresisindeki sayıyı ve n2 hücresindeki tarihi cümle içinde olduğu gibi göstermesi ve kalın olarak yazmasını nasıl yapabiliriz.yardımcı olurmusunuz saygılar

Ekli dosyalar

ardaşlar ekteki örnek dosyamda m2 hücresisindeki sayıyı ve n2 hücresindeki tarihi cümle içinde olduğu gibi göstermesi ve kalın olarak yazmasını nasıl yapabiliriz.yardımcı olurmusunuz saygılar
Merhaba
Kalın dediğiniz metnin içinde mi olacak?
=" İşletme şefliğimizce "&L2&" davaların masraflarında kullanılmak üzere Mutemet Veysel KARA'ya "&(METNEÇEVİR(M2;"#.##0,00")&" TL"&" "&(METNEÇEVİR(N2;"gg.aa.yyyy")&" avans verilmesi hususunda; "))

evet formülü uyguladım fakat sayıda 5.850,00 diye gözükmüyo 5850,00 olarak gözüküyo

Merhaba,

Sayın Lord'un formülünde bir hata görünmüyor gibi.

Kod:
="          İşletme şefliğimizce "&L2&" davaların masraflarında kullanılmak üzere Mutemet Veysel KARA'ya "&METNEÇEVİR(M2;"#.##0,00 TL") &"  "&METNEÇEVİR(N2;"gg.aa.yyyy")&"  avans verilmesi hususunda; "

Fark var mı siz inceleyin.

12.500,00 TL olarak gözükmesini isitorum. ayrıca para ve tarih bölümü kalın punt ile gözükebilirmi

formülde bir değişiklik göremedim
Sayın ormann
Necdet bey cevap vermiş.
Ben deniyorum sonuç olması gerektiği gibi ama sizin istediğiniz sonuç farlı ise onu bilemem
Kod:
="          İşletme şefliğimizce "&L2&" davaların masraflarında  kullanılmak üzere Mutemet Veysel KARA'ya  "&(METNEÇEVİR(M2;"#.##0,00")&" TL"&"   "&(METNEÇEVİR(N2;"gg.aa.yyyy")&"  avans verilmesi hususunda; "))

hocam bende 12500.00 olarak gözüküyo ben 12.500,00 olarak gözükmesini istiyorum kaç sefer denedim gene aynı sonuç

Merhaba,

Denetim masasından sistem ayıraçlarınızı kontrol edermisiniz.

hocam bende 12500.00 olarak gözüküyo ben 12.500,00 olarak gözükmesini istiyorum kaç sefer denedim gene aynı sonuç
Merhaba
Bahsettiğiniz şekideki dosyanızı ekleyebilirmisiniz. Merak ettin aynı formül nasıl iki farklı sonuc üretir diye.

Merhaba
Bende göründüğü halini resim olarak ekliyorum
Ömer beyin "Denetim masasından sistem ayıraçlarınızı kontrol edermisiniz." dediği yolu izleyin

Ekli dosyalar

• Ayraç.JPG
    Ayraç.JPG
    13.6 KB · Görüntüleme: 4
ordaki ayarlar nasıl olmalı hocam sizide çok uğraştırdım.çok özür dilerim.

Geri