DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhabaardaşlar ekteki örnek dosyamda m2 hücresisindeki sayıyı ve n2 hücresindeki tarihi cümle içinde olduğu gibi göstermesi ve kalın olarak yazmasını nasıl yapabiliriz.yardımcı olurmusunuz saygılar
=" İşletme şefliğimizce "&L2&" davaların masraflarında kullanılmak üzere Mutemet Veysel KARA'ya "&(METNEÇEVİR(M2;"#.##0,00")&" TL"&" "&(METNEÇEVİR(N2;"gg.aa.yyyy")&" avans verilmesi hususunda; "))
Merhabaevet formülü uyguladım fakat sayıda 5.850,00 diye gözükmüyo 5850,00 olarak gözüküyo
=" İşletme şefliğimizce "&L2&" davaların masraflarında kullanılmak üzere Mutemet Veysel KARA'ya "&METNEÇEVİR(M2;"#.##0,00 TL") &" "&METNEÇEVİR(N2;"gg.aa.yyyy")&" avans verilmesi hususunda; "
formülde bir değişiklik göremedim
Sayın ormannformülde bir değişiklik göremedim
=" İşletme şefliğimizce "&L2&" davaların masraflarında kullanılmak üzere Mutemet Veysel KARA'ya "&(METNEÇEVİR(M2;"#.##0,00")&" TL"&" "&(METNEÇEVİR(N2;"gg.aa.yyyy")&" avans verilmesi hususunda; "))
Merhabahocam bende 12500.00 olarak gözüküyo ben 12.500,00 olarak gözükmesini istiyorum kaç sefer denedim gene aynı sonuç
Bunun dışında yapabileceğim bir ey yok sistem ayarlarınızı kontrol edin.sayın hocam bende öyle gözükmüyo ya
Bölgesel dil seçeneklerinden ulaşabilirsiniz.sistem ayıraclarını göremiyorum denetim masasında