• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

CSV'yi Excele Dönüştürme

Excel Vers. ve Dili
Office Professional Plus 2019
convertio.co sitesi üzerinden Microsoft Excel Virgülle Ayrılmış Değerler Dosyasını (.csv) excele çevirmek istedim ancak ekinde göründüğü gibi yine normal excel formatında vermedi. Üstteki çift tırnakları ve virgülleri kaldırarak bunu nasıl normal bir excel tablosu haline getirebilirim? Bu arada csv dosyasını ekine yükleyemedim. Ekindeki excel sürümü 97-2003 Çalışma Sayfası (.xls) Teşekkürler

Ekli dosyalar

Foruma yükleyemediğiniz dosya uzantılarını dosyayı sıkıştırarak yükleyebilirsiniz.

İnceleyiniz.

Arama Sonuçları

Rar dosyasına çevirip şimdi yükledim. Bu csv dosyasını üstten çift tırnak ve virgüllerinden ayırıp normal excel tablosu haline getirmek istiyorum

Ekli dosyalar

• CSV.rar
    CSV.rar
    2.2 KB · Görüntüleme: 8
Verdiğim linkteki konuları incelediniz mi?

Asıl yapmak istediğim gmapsextractor.com sitesi üzerinden yaptığım sorgulama sonuçlarının ekindeki rar dosyası örneğindeki gibi CSV formatında, üstten çift tırnak ve virgülle ayırma işaretlerini kaldırıp normal bir excel tablosuna dönüştürmek. Birçok convert programı kullanmama rağmen yapamadım

Verdiğiniz dosyadaki "," simgesi verileri sınıflandırma için kullanılmış.

Dosyada metni sütuna dönüştür işlemi ile tabloya çevirebilirsiniz.

242607

Merhaba, Sayın Bozkurt'a alternatif olarak excel dosyasının veri kısmından Metin/Cvs'den kısmından da ilerleyebilirsiniz. Bazı durumlarda yaşadığım sayıyı tarihi olarak hatalı getirebiliyor. Ama boş excel dosyasından cvs'yi alırsak daha başarılı sonuç alınıyor.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    15.8 KB · Görüntüleme: 5
Geri