• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

[ÇÖZÜLDÜ) listboxda filtreleme

zulfuernek

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
türkçe
soru1: userform açılınca listboxa veriler geliyor. listboxun üzerifnde bulunan checkboxları seçtiğimde d sütunundaki verilere göre filtreleme işlemi yapmasnı istiyorum.

örneğin h1 seçersem h1 olan satırları göstersin
h3 seçersem h3 olan satırları göstersin

eğer birden çok seçersem hangilerini seçmişsem onları göstersin. örneğin zz ve h3 seçersem zz ve h3 olan satırları göstersin eğer hepsi boş ise tüm listeyi göstersin.

SON MESAJDA ÖRNEK DOSYA MEVCUT

Son düzenleme:
pardon yanlış yerde paylaştığımın farkında değilim şimdi siliyorum
kusura bakmayın zulfuernek

Son düzenleme:
bu konuyu keşke bahsini açtığım konu içerisinde açmasaydınız. yardımcı olacak arkadaşlar konuları ve olayları birbirine karıştırabilirler diye düşünüyorum. saygılarımla

zaten ikimizin istediğide listbox üzerinde farklı chexckbolarla filtreleme yapmak. açmış olduğum konu çözüme kavuşursa sizde uyarlama ile sanırım bir çözüm bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

bu konuyu keşke bahsini açtığım konu içerisinde açmasaydınız. yardımcı olacak arkadaşlar konuları ve olayları birbirine karıştırabilirler diye düşünüyorum. saygılarımla

Haklı.Yeni bir başlık açarak sorunuzu orada sorunuz.:cool:

burda irdelenen her konu insanların emeğini içeriyor. ve konuları birbilerine karıştırdıkları takdirde emeklerine ve zamanlarına yazık etmiş oluruz. böylece her iki konuda açıklığa kavuşmamış olur. kırıcı olduysam özür dilerim. sizinki çözülmüş olsa bile ben tekrar bu konuyu açmak zorunda kalacağım veya sizin müdaaleniz olayın çözmünü uzatıcaktır diye düşünüyorum saygılarımla

Geri