• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

[ÇÖZÜLDÜ] koşullu biçimlendrme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stalker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar...Bir iş programı hazırladım ve ufak bir formülle gecikme var yada gecikme yok yazıyor...gecikme var yazdığı zaman o satırın anında kırmızı olmasını nasıl sağlarım...

Son düzenleme:
merhaba
örnek dosyanızı eklerseniz hem daha net yanıt alırsınız hemde yaptığınız imalat iş programını inceleme şansımız olur. belki bende kullanırım ;)

merhaba

iş programını çalma şansımız vardı, syn Necdet hocam link verince arkadaş dosyayı kaldırmış. :agla:

sadece göstermek için 3 satırdan ibaret bir şey gönderecektim...onu da ekleyemedim..

yav çatlayacam..yaptım ben bunu ama ...virüsten midir anlamadım.. bir oluyor...bir olmuyor...

koşullu biçimlendirme yardımmmmmm

lütfen yardım....

Son düzenleme:
Merhaba,

Aynı konu için yeni başlıklar açmayınız. Yanıt verdim ama gümbürtüye gitti, sanırım bir arkadaşımız iki ayrı başlığı birleştirdiği içindir.

Koşullu biçimlendirme yapılacak alanı seçip, koşullu biçimlendirmede Formüle aşağıdaki formülü yazınız ve biçimi yapınız.

Kod:
=$C1="GECİKME VAR"

RMŞ,

Sorunuz çözüldü ise birinci sorunuzda konu başlığında KONU ÇÖZÜLDÜ seçeneğini tıklarsanız sorunun çözüldüğü anlaşılır, sonradan bakan arkadaşlar tarafından.

Geri