• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Covid

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
.

Bunlarını içi doldurulacak. Şimdilik kısa bir bilgi olarak sunuyorum. Duygusal bir sömürü olarak dikkate almayın. Sadece nasıl sağır bir ortamda yaşadığımızı göstermek açısından veriyorum.

Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Büyük geçmiş olsun. Allah tekrar göstermesin inşallah.

Geçmiş olsun üstadım...

üstad geçmiş olsun.

ALLAH hayırlı şifalar versin Üstadım. Benimde testim pozitif çıktı. şu an evde karantinadayım. Tüm hastalara ALLAH hayırlı şifalar versin.

Geçmiş olsun.
Yakın çevremde çok ağır atlatanlar ve devam edenler var.
Tüm hastalara Allah hayırlı şifalar versin.

Sayın İdris Serdar, merhaba,

Geçmiş olsun, tekrar sağlığınıza kavuşmanıza çok sevindim,

Rabbim, sevenleriniz ve sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin.

Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun.
Tüm hastalara Allah hayırlı ve acil şifalar versin.

Geçmiş olsun İdris Bey,

Hastalığı atlatmış olmanıza sevindim. 7-8 Aydır Sağlık sektöründe çalışıyorum. Çevremde gördüklerimden sonra sadece vurgulamak istiyorum.
Lütfen kendinizi mümkün olduğu kadar koruyun. Maalesef bu hastalığa bağışıklık kazanılmıyor.

Sedat bey, Allah tez vakit de sizinde iyileşmenizi nasip eder inşallah.

Rabbim yardımcımız olsun.

Rabbimden acil şifalar diliyorum.
Selametle

Üstadım çok geçmiş olsun.

İdris bey,
Geçmiş olsun.
Sağlıklı olmanıza sevindim.

.

Değerli arkadaşlarım, kendimizi nasıl koruyacağız? Paralı doktorlara lüks lüks hastanelere sağlık kazanmak için gidiyorsunuz. Hele hele kemoterapi gibi belalı bir tedavi yönteminde, ince eleyip sık dokuyorsunuz. Doktoruma adeta ailemin yanında yalvarıyorum. "Hocam şunu 1 iki ay öteleyelim. Duruma sonra bakarız. Diyorum. Bana " Korkma canım hiç bir şey olmaz." diyor. Ve kurbanlık koyun gibi mecbur kalıyorsunuz. Yapacağınız hiç bir şey yok neyi nereden koruyacağım? Ve bana bu kemo terapi sırasında Covid 19'u bulaştırıyor. Komalara giriyorsunuz. Ailenizin (yürekli, cesur ailem dışında iki tane yürekli evladım, önce annelerini koruma altına alıyorlar. Sonra birlikte korono ile savaşa çıkıyorlar. Doktorlar burada kalamazsınız diyorlar sizin için büyük risk var diyorlar. Bu risk babamız için de var mı diyorlar doktora. Biz hasta olsak babamız bizi asla burada bırakmaz. diyorlar. Biz savaşa çıktık, artık kendimizi korumaya çalışacağız diyorlar. Doktor bir şey demiyor. Ve Yürekli genç arkadaşları ile birlikte bir bilimsel çalışmalar ile birlikte süreç yönetimleri konusunda adeta bir "Case - Study" ortaya koyuyorlar. Belki bunları ileride kendileri anlatacaklar -Onlarla gurur duyuyorum.

Nasıl korunacağız?

.

Çok geçmiş olsun ustam. Rabbim Şafii ismi hürmetine sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun İdris üstadımız. Allah tüm hastalara Allah acil şifalar versin.

Geri