X
xlsx
Misafir
Merhaba arkadaslar
Countif ile bir veriyi saydırarak istedigim diger baska bir veri bilgisine ulasmak istemekteyim .Ancak bu konu ile ilgili olarak bir konuda takılı kaldım.
İstedigim şu
osyada yer alan Malzeme listem verildikten sonra ben onların hangi saat aralıgında girisi oldugunu sag tarafta bulunan ek listeye cıkartıyorum ve daha sonra Hangi malzemenin hangi saat aralıgı icersinde hazırlanması gerektıgini ve kac adet olması gerektigini buluyorum.Bu asagıdaki formüllerde Vlookup da denedim ancak bir yerlerde hata yapıyorum sanırım olmadı..Nasıl yapmalıyım.(Basit olarak bir dosyada acıkladım)
Ã?zet:f1-g1-h1 bunlar sabit satır verileri A-B-C sütun verileri günlük değişiyor.
Formül ile yardımınızı rica ederim.(Pivot table isimi görmedigi icin Formüle ihtiyacım olacak)
ingilizce versiyon...
Countif ile bir veriyi saydırarak istedigim diger baska bir veri bilgisine ulasmak istemekteyim .Ancak bu konu ile ilgili olarak bir konuda takılı kaldım.
İstedigim şu
Ã?zet:f1-g1-h1 bunlar sabit satır verileri A-B-C sütun verileri günlük değişiyor.
Formül ile yardımınızı rica ederim.(Pivot table isimi görmedigi icin Formüle ihtiyacım olacak)
ingilizce versiyon...