• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

comment kilitlendi

SATYON

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2013 / İngilizce
merhaba excel dosyamda (office 2010 kullanıyorum) bazı hücrelere commentler eklemiştim. şimdi o commentleri görebiliyorum ama edit comment dediğimde hiçbişey olmuyor commente müdahale edemiyorum. başka dosyalarımda denedim sorun olmuyor yalnızca 1 dosyada sorun oluyor ne yapmış olabilirim? acil yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler...

Merhaba,

Bununla ilgili bir çok sebep olabilir, sayfa koruması uygulanmış olabilir, dosyada çalışan bir makro müdahaleyi engelliyor olabilir, buna benzer bir çok problem yaşanabilir eğer ilgili dosyayı upload edebilirseniz daha verimli cevap verebilirim.

iyi çalışmalar.

Merhaba,

Bununla ilgili bir çok sebep olabilir, sayfa koruması uygulanmış olabilir, dosyada çalışan bir makro müdahaleyi engelliyor olabilir, buna benzer bir çok problem yaşanabilir eğer ilgili dosyayı upload edebilirseniz daha verimli cevap verebilirim.

iyi çalışmalar.

ilginize teşekkür ederim öncelikle sayfa koruma yok kontrol ettim ilgili commentleri silebiliyor veya yeni comment girebiliyorum yalnızca varolan commentleri düzenleyemiyorum. örnek dosya ekte.

Ekli dosyalar

Tekrar merhaba,

Dosyanızda herhangibir sıkıntı göremedim, sadece xml yapısında bazı dikkatimi çeken değişiklikler gördüm onları inceliyecem.

Neyse sizin sıkıntınızın çözümüne gelince;

Office 2010 kullandığınızı belirtmişiniz, bu durumda yukarıda yer alan ribbonlardan review ribbonuna geliniz.

Commentini düzeltmek istediğiniz hücreyi seçiniz ve review ribbonunda yer alan (3. grup adı comments) edit comment seçeneğine tıkladığınızda ilgili comment açılıp düzenleme yapmanıza izin vermektedir.

Ayrıca yan tarafta bulunan previus ve next butonları ile commentler arasında gezinebilir delete butonu ile de silebilirsiniz.

Dosyanızın düzenlenmiş hali ektedir.

iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Not: Comment kutucuklarının boyutları çok küçültülmüş, bu sebeple de düzenleyemiyor olabilirsiniz.

malesef olmadı hiçbi şekilde. aynı sayfada başka kolonlarda da commentler var onlar çalışıyor.

4. mesajda yüklediğim dosyanıza bakarmısınız, bir çok değişiklik yaptım.

doğru, yapmışsınız; incelemiştim zaten ama bende olmuyor. böyle sorun yaratan commentleri silip yeniden oluşturacağım ancak böyle düzeliyor.teşekkür ederim yine de.

rica ederim,

iyi çalışmalar.

Geri