• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Command butonuna basınca sutun kopyalama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Chevara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 turkce
Merhaba Öncellikle benim ilk konum yeni üyeyim :)
Bir userform oluşturdum burada 2 tane command button var.Birisi yeni veri girmeyi sağlıyor diğerisi ise veri girmeyi durduruyor.Benim sorum 4 satırdan oluşan bir veriyi her command buttonuna bastığında bir yandaki sutuna nasıl kopyalarız ama içi boş olacak.Bu kullanıcı durmak isteyene kadar devam edecek birde her yeni veri yazdıgında yine aynı userform cıkacak kullanıcı cıkmak isteyene kadar tekrarlanacak.
Bu girdiği verileri sayacak bir kod yazmam lazım yardımcı olurmusunz teşekkürler.iyi Çalışmalar

Merhaba,
Forumumuza hoşgeldiniz.
Açıklamalarınızı örnek dosya ile desteklerseniz yanıt almanız kolaylaşır. Bu haliyle pek anlaşılmıyor.

Daha yeni yazmaya başladım OWAS a tıkladıgıımzıda ortaya çıkacak USERFORM doldurduktan sonra B adındaki sayfaya geçiriyor. Benim amacım burada kullanıcı birden fazla veri girmek isterse BAŞKA VERİ butonuna bastıktan sonra yenilenmis bir userform gelerek.B sayfasındaki C2 sutununa baska bir veriyi kayetmesini sağlamaya çalışmaktayım ama beceremedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Dosyanızı inceledim. Ne yapmak istediğinizi anlayamadım. Bence hem B sayfasını hemde UserFormu yanlış kurgulamışsınız. B sayfasında satırlarla sütunlar yer değiştirirse daha iyi sonuç alırsınız. UserForma gelince işler daha da karışıyor. Örneğin, farklı checkboxlar aynı hücreyi işaret ediyor.(B4) Kullanıcı aynı anda birdenfazla checkboxu onaylayabilir. Bu durumda B4 hücresine hangi değer yazılacak? Checkbox yerine Frame içinde OptionButton kullanılmalı diye düşünüyorum. Bu arada "C2 sutununa" demişsiniz, C2 hücresi demek istediniz herhalde?
Özet: Bu hali ile tarafımdan yapılacak bir düzeltme yok.

teşekkür ederim yinede yeni yeni öğreniyorum dediğiniz gibi düzeltmeye çalışacagım teşkkurler.

Geri