• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Comboboxtan seçerek tek sayfada iki sayfa gösterimi...

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba Arkadaşlar!

Bir combobox oluşturdum ve Comcobox ta seçtiğim isim ile ilgili tablo aynı sayfanın alt kısmında görüntülensin istiyorum.Daha açıklayıcı olması için örnek bir de dosya ekledim.Yardımlarınız için teşekkürler.

Tablo nereden alınacaktır. Bunu dosyanıze eklememişsiniz.

İlginize teşekkürler

Tablolarda aynı dosyanın içinde diğer sayfalarda.Oradan çağırıp ana başlığın olduğu sayfada görüntüleyeceğiz.Teşekkürler..

Tablolarda aynı dosyanın içinde diğer sayfalarda.Oradan çağırıp ana başlığın olduğu sayfada görüntüleyeceğiz.Teşekkürler..
Ben tablo göremiyorum.
Yanlış dosya yollamış olmayasınız.!!:cool:

Olayı anladığımı varsayılarak şöyle bir örnek hazırladık. G2 hücresine değer girerek sonuca bakınız.

Sayın Seyit TİKEN ....

Tam olarak anlatmak istediğim şu: comboboxtan seçtiğim isme ait tablo o kişiye ait çalışma sayfasında olduğu şekliyle combobox un olduğu sayfada görüntülenecek.Ben comboboxtan başka bi ismi seçtiğimde ise onun yerine, o isme ait tablo gelecek.Tablolar birebir aynı sadece içindeki veriler değişik.Örnek dosyayı değiştirdim, orada da anlatmaya çalıştım.Teşekkürler!

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
Sheets([c3].Value).Select
End Sub

Teşekkür ediyorum, ama...

Sayın Seyit TİKEN istediğim aşağı yukarı bu,ancak ben tabloyu combobox'ın olduğu sayfanın alt tarafında görüntülenmesini istiyorum,yani combobox'ın kaybolmasını istemiyorum.İlginize Teşekkürler!

İşte dosyanız.:cool:

Teşekkürler Evren Bey..

İstediğim tam olarak buydu teşekkür ediyorum.

Evren Bey...

Sizin gönderdiğiniz örnek dosya tam istediğim şey,ancak ben bunu kendi dosyama uyarlayamadım.Ben VB komutu filan göremedim, komutsuz mu yaptınız acaba bu işi.Nasıl yaptığınızı anlatabilirmisiniz?Kendi dosyama uyarlamam için.Teşekkürler.

Evren Bey...

Bir önceki mesajımda sorum şu idi:Örnek dosyanızı inceledim, ancak bir VBA kodu ya da bir makro bulamadım.Bu nedenle örnek dosyanızdaki işlemi kendi dosyamda yaptıramıyorum.Bunu yaptırabilmem için ne yapmalıyımİ?Teşekkürler!

Bir önceki mesajımda sorum şu idi:Örnek dosyanızı inceledim, ancak bir VBA kodu ya da bir makro bulamadım.Bu nedenle örnek dosyanızdaki işlemi kendi dosyamda yaptıramıyorum.Bunu yaptırabilmem için ne yapmalıyımİ?Teşekkürler!
VBA kullanmadım.Formül ile yaptım.
Ana sayfada sarı renkli hücrelerdeki formüllere bakınız.:cool:

Geri