Merhaba arkadaslar ben Excelde bir kod yazdim sizlerinde yardimiyla tabikii. Ama ben bunu Userform a dönüstürmek istiyorum. Onun icin kod da ne gibi degisiklik yapmam gerek. Birde bu Userform da olusturacagimiz Combobox larda secim yaptiktan sonra verinleri Excele nasil akatarabilirim.
Not: Celik Türleri: IPE, HEA, HEB, HEM ve Kod 2 dekiler Celiktürlerine bagli veriler.
Örnek: Userform da iki tane Combobox olusturtuktan sonra
1 Combobox da Celiktürlerinden birini sececegim. Mesala Eger IPE secersem Buna bagli IPE 80 , IPE 100 ... gibi verilerin Combobox 2 de olusmas gerek. Eger Combobox da HEA secersem Combobox 2 de HEA 100, HEA 120..... gibi verilerin olmasi gerek. Combobox 2 de secim yaptiktan sonra bunlara bagli kod da verilmis verilerin Excelde bir hücreye aktirmasini istiyorum.
Simdiden Tesekkürler Arkadaslar.
Dosya Ektedir.
Not: Celik Türleri: IPE, HEA, HEB, HEM ve Kod 2 dekiler Celiktürlerine bagli veriler.
Örnek: Userform da iki tane Combobox olusturtuktan sonra
1 Combobox da Celiktürlerinden birini sececegim. Mesala Eger IPE secersem Buna bagli IPE 80 , IPE 100 ... gibi verilerin Combobox 2 de olusmas gerek. Eger Combobox da HEA secersem Combobox 2 de HEA 100, HEA 120..... gibi verilerin olmasi gerek. Combobox 2 de secim yaptiktan sonra bunlara bagli kod da verilmis verilerin Excelde bir hücreye aktirmasini istiyorum.
Simdiden Tesekkürler Arkadaslar.
Dosya Ektedir.