Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Combobox'ta seçtiğim veri gözükmesin ve seçtiğim boyansın
syn: security kusura bakma çıkmak zorunda kaldım ama istediğim bu değildi benim kayıt yaptığım isim combobox'ta görünmesin va Sayfa1'de o isim boyansın istedim.
yani mesela ben hüseyin ismini seçip kaydettiğim zaman hüseyin ismi combobox'ta görünmesin diğer isimler gözüksün ve sayfada bulunan hüseeyin ismi boyansın. yalnız sayfalardan kayıtları sildiğim takdirde tekrardan aynı şeklde olmasıyani hüseyini diğer kayıt yaptığım sayfadan sildiğimde kayıt combobox'a gelesin ve renk'i açılsın umarım anlatabilmişimdir.
ilgin için teşekkür ederim.
arkadaşlar sorumu biraz değiştireyim
sayfaya hangi kaydı yaparsam o sayfaya bir daha aynı kayıt yapılmasın. daha açıkçası aynı sayfada ikinci aynı kayıt olmasın. mükerrer kayıt engellensin.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.