• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Combobox listindex' ini üçer satır artırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ynmcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Merhaba arkadaşlar;
Combobox' taki seçime göre Texbox'ların verilerini Combobox listindex' inin üçün katları olarak değişmesini istiyorum ama birtürlü yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Açıklamalar ekteki örnek dosyada.

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir.:cool:

Ekli dosyalar

Merhaba

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

• a.xls
    a.xls
    55.5 KB · Görüntüleme: 22
Syn. Evren ve Zafer bey, öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim.
Evren bey userform üzerindekileri bilgi amacıyla yazmıştım, burada bir listebox istemedim. Yalnızca combobox' taki seçime göre textbox' larda görülecek verilerin hangi satırdan geleceğini açıklamak için yazmıştım. Her halde yanlış anlaşıldı.
Zafer bey yolladığınız dosyayı inceledim istediğim işlemleri yapıyor. Her ikinize ve diğer ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.

Ben size en kullanışlı olacak şekilde yaptım.
Sorun çözüldüyse problem yok.:cool:

Ben size en kullanışlı olacak şekilde yaptım.
Sorun çözüldüyse problem yok.:cool:

Syn. Evren, Asıl dosyamın formunda bir değişiklik yapma imkanım yok. Ayrıca açıklamalarım yanlış anlaşıldığından combobox' ta yaptığım seçime göre textbox' lara gelen verilerde istediğim veriler değil. Ben verilerin aynı satırdan değil üçer satır aşağsındaki lerin gelmesini istemiştim. (syn. Zafer beyin yolladığı çözüm gibi.) Bu işlemi yapacak alternatif kodlarınız varsa görmek isterim.
Yinede ilginize teşekkür ederim.

Syn. Evren, Asıl dosyamın formunda bir değişiklik yapma imkanım yok. Ayrıca açıklamalarım yanlış anlaşıldığından combobox' ta yaptığım seçime göre textbox' lara gelen verilerde istediğim veriler değil. Ben verilerin aynı satırdan değil üçer satır aşağsındaki lerin gelmesini istemiştim. (syn. Zafer beyin yolladığı çözüm gibi.) Bu işlemi yapacak alternatif kodlarınız varsa görmek isterim.
Yinede ilginize teşekkür ederim.
Neyse ben hala anlamdım.Sorun çözüldüğüne göre sorun yok.:cool:

Geri