ComboBox ile ilgili

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Merhaba,
Sorun makroda değil, sayfa sayısının fazla olmasında, formüllerde(tutarları hesaplayan) ve biçimlendirmelerde. Makrolar gereksiz döngüler içermiyorlarsa yavaşlamaya nede olmazlar.
Excelin yavaşlaması konusunda aşağıdaki bu linkte bulunan 3 no lu mesaja bakabilirsiniz.
Hoşçakalın.

Merhaba,
Vermiş oldugunuz adresteki yazınızı inceledim.Ancak sunu soylemek isterim daha once yapmıs oldugum excel programında makro yoktu ve yine aynı formuller vardı bi onceki yapmıs oldugum programdan farklı olarak oncekine nazaran aynı sayfa içinde 1-2 kopru fazla yaptım o kadar.Yani benim suphem o formuller degilde makro diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Birde dosyayı acarken uyarı geldi.Debug yaptıgımda asagıdaki kopyaladıgım makroda sarı renkli satır uyarı verdi.

Private Sub Workbook_Open()

For i = 1 To Worksheets.Count
If Sheets(i).Name = "Ürün Listesi" Then GoTo Atla '-------Combobox içermeyen sayfa adları benzer şekilde yazılacak.
For x = 1 To Sheets("Ürün Listesi").[A65536].End(3).Row
Sheets(Worksheets(i).Name).ComboBox1.AddItem Sheets("Ürün Listesi").Cells(x, 1).Value
Next
Atla:
Next

End Sub

dEdE

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2013 TR 64 Bit
Merhaba,
Hata mesajı nedir? Bunu bilmeden tahmin yoluyla şunları söyleyebilirim.
1-Ürün Listesi adlı sayfanın adında değişiklik yapmış olabilirsiniz.
2-Eklediğiniz sayfalardan birinde ComboBox yoktur ve bu sayfa yukarıda verdiğiniz kodda tanımlanmamıştır. Çalışma kitabında yer alan sayfalarda ComboBox yok ise kodun mantığı gereği (döngüye girmemesi için) Workbook_Open da belirtilmesi gerekir.
Hoşçakalın.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Merhaba,
Hata mesajı nedir? Bunu bilmeden tahmin yoluyla şunları söyleyebilirim.
1-Ürün Listesi adlı sayfanın adında değişiklik yapmış olabilirsiniz.
2-Eklediğiniz sayfalardan birinde ComboBox yoktur ve bu sayfa yukarıda verdiğiniz kodda tanımlanmamıştır. Çalışma kitabında yer alan sayfalarda ComboBox yok ise kodun mantığı gereği (döngüye girmemesi için) Workbook_Open da belirtilmesi gerekir.
Hoşçakalın.
Sn.dEdE

Tum sonradan ekledigim sayfaları sildim aynı hatayı veriyor.Ve cozumunu bulamadım malesef.