• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

ComboBox ile dosya açmak

Excel Vers. ve Dili
2007
If ComboBox2.Value = "Proje mpp" Then
Dim id
id = Shell("winword.exe c:\d.doc", vbNormalFocus)
Else: End If

arkadaşlar şimdi
1- sayfamda bir combobox var onun içinde sekmeler sekmelerden bir tanesi de MsProject açmak için kullanıyorm, yukarıdaki kodla C:\ altında olan bir dosyayı açıyor ama masaüstündekini açamadım..
2-asıl yapmak istediğim şu: şimdi benim excel dosyam ile ms project aynı klasörün içindeler ben bu klasörü alıp başka bilgisayara götürdüğümde de Combobox yardımı ile Msproject açılsın istiyorum. bu mümkünmüdür..
şimdiden teşşekürler.

arkadaşlar application path, ya da document path le mi ne oluyomuş ama yapamadım acil yardım lazım :S

arkadaşlar, combobox la ilgili bi sorunum var. şimdi office 2007 ile yapmış olduğum combobox ile bir diğer sayfadan veri alabiliyorm aynısı 2003 te de çalışıyor ancak combox içinde proje planı linkine tıkladığımda office 2007 de ms project açarken office 2003 de ms project açmıyor( excel ve ms project dosyaları aynı klasör içinde) kodlar aşağıda yazdığım şekilde. bununla ilgili yardım edecek arkadaşlara minnettar kalıcam.. şimdiden çok teşekkür ederim

If ComboBox1.Value = "Proje Planı" Then

Dim id

id = Shell("winproj.exe " & Sayfa7.Range("AE1").Value & ActiveWorkbook.Path & "\VIP_500.mpp" & Sayfa7.Range("AE1").Value, vbNormalFocus)

lütfeen bi yardım, aynı kod içinde excel ve word açıyo ama msproject açtırmak isteyince runtime error 53 hatası veriyo dosya bulunamadı dio aaaaaaaaa :yardim::yardim:

Yok mu yardım edecek bir bahtı kara :yardim:

Geri