• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Combobox Butonunun Kaybolması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suizans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Arkadaşlar merhaba. Bir İlköğretim Okulunda müdür yardımcısı olarak çalışıyorum. İnternetten bulduğum Kemal SUBAŞI adlı arkadaşın hazırlamış olduğu KS Personel programında şöyle söyleyeyim örneğin sicil raporu ön sayfa bölümünde bulunan buton tıklanıp butonda bulunan isimlerden biri seçilince onunla ilgili bilgiler geliyor fakat bir iki tıklama sonra buton kayboluyor. Aynı sorun başka bölümlerdeki butonlarda da mevcut. Ama herzaman aynı kişide bu kaybolma olmuyor. Program 2007 officede hazırlanmış. Ben 2010 office kullanıyorum. Sebebi nedir anlayamadım. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Ekli dosyalar

Sayın suizans,

Eklediğiniz dosyada VBA şifre koruması var. Bu şifreleri kırmak çok kolay olmakla birlikte, bunun kodu yazan kişinin izni olmadan yapılmasına ben karşıyım (Çünkü sadece kırmayacağız, kırıp kodu değiştirip açık kodlu olarak paylaşacağız).

Bence Kemal Bey'e e-posta ile ulaşmayı deneyin. Projesini herkesin kullanımına açtığına göre, uygulamadaki hatalarla ilgili geri dönüşlerden de memnuniyet duyacak ve hatayı düzeltip sizinle paylaşacaktır.

Sayın suizans,

Eklediğiniz dosyada VBA şifre koruması var. Bu şifreleri kırmak çok kolay olmakla birlikte, bunun kodu yazan kişinin izni olmadan yapılmasına ben karşıyım (Çünkü sadece kırmayacağız, kırıp kodu değiştirip açık kodlu olarak paylaşacağız).

Bence Kemal Bey'e e-posta ile ulaşmayı deneyin. Projesini herkesin kullanımına açtığına göre, uygulamadaki hatalarla ilgili geri dönüşlerden de memnuniyet duyacak ve hatayı düzeltip sizinle paylaşacaktır.
Teşekkür ederim ilginiz için.

Geri