• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çoklu kriterli filtreleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan truva23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
üstadlar bu penceredeki gibi excelde çoklu kriterli filtreleme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.5-6 kriter olsun adı soyadı cep telefonu ücret veli adı vb.bu 5-6 kriter girip çıkan sonuçları göstermesi ama excelde.bence bu çoğu arkadaşa faydalı olur böyle çalışma.kolay gelsin.üstadları bekliyorum

Ekli dosyalar

• FİLTRE.jpg
    FİLTRE.jpg
    20.7 KB · Görüntüleme: 42
Sn truva23
Otomatik filitreden sırayla filitreme yapın, bu sırada makro kaydet ile kaydedin. kriter kısımlırına da bilgiyi hangi hücre veya metin kutusundan alacaksa onu yazın. Örnek dosya gönderirseniz daha kolay yaardımcı olunabilinir.

üstadlar bu penceredeki gibi excelde çoklu kriterli filtreleme yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.5-6 kriter olsun adı soyadı cep telefonu ücret veli adı vb.bu 5-6 kriter girip çıkan sonuçları göstermesi ama excelde.bence bu çoğu arkadaşa faydalı olur böyle çalışma.kolay gelsin.üstadları bekliyorum

aşağıdaki linkdeki dosyay bir bakınız.

bu örnek dosyayı incelerseniz sevinirim.her kutucuğa girilen kritere göre aynı olanları ayırsın istiyorum.çoklu filtreleme yapmak istiyorum

Ekli dosyalar

bu örnek dosyayı incelerseniz sevinirim.her kutucuğa girilen kritere göre aynı olanları ayırsın istiyorum.çoklu filtreleme yapmak istiyorum

dosyan 2007 formatında ben ofis 2000 kullanıyorum dosyanı açamadım.

Geri