• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çok sütunlu satılarda bir hücreden tüm sütunları kopyalmaa

Excel Vers. ve Dili
excel 2010, Türkçe
Merhaba, excel 2010 dosyasında her satırda 5 farklı alan bulunmaktadır ve ben hangi satırdaki hücrede "elma" varsa tüm satırları bulup kopyalamak istiyorum. Arayüz ile satırları buluyorum ama hepsini seçip, kopyalamıyorum. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.

Aşağıdaki sayfanın ilk mesajındaki eklentiyi, excel mouse sağ tuş da kullanabilirsiniz.

http://www.excel.web.tr/f52/excel-zel-lemler-menusu-eklentisi-sao-tu-t157219/sayfa2.html#post882817

* Bu karakterleri kullanarak.Bu kurala göre Taşı/Kopyala . Rakamlar text olarak kabul edilir. Virgül ile ayırınız.

Örnek: elma,armut,kiraz

Verilen kelimeleri, her bir satırdaki hücrelerde aşağıda seçilen kritere göre arar. Bulunanları seçime göre kendi oluşturduğu yeni bir sayfaya taşıma yada kopyalama yapar.

"İle başlayanı"
"İle başlamayanı"
"İle biteni"
"İle bitmeyeni"
"İçereni"
"İçermeyeni"
"Eşit olanı"
"Eşit olmayanı"
"Büyük olanı"
"Küçük olanı"
"Büyük yada eşit olanı"
"Küçük yada eşit olanı"

Merhabalar, ellerinize sağlık çok güzel bir eklenti fakat ben sorunumu çözemedim maalesef.
------------ Hücre ------------------| ------------------Hücre---------------|
Meyve 1, meyve 2, meyve 3, meyve 4 |sebze 1, sebze 2, sebze 3......

bu şekilde birden çok ifade olan hücreleri bulup, hücrenin bulunduğu tüm satırı seçip kopyalamak / yeni sayfa yapmak istedim . Bir türlü eklenti ile gerçekleştiremedim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar, ellerinize sağlık çok güzel bir eklenti fakat ben sorunumu çözemedim maalesef.
------------ Hücre ------------------| ------------------Hücre---------------|
Meyve 1, meyve 2, meyve 3, meyve 4 |sebze 1, sebze 2, sebze 3......

bu şekilde birden çok ifade olan hücreleri bulup, hücrenin bulunduğu tüm satırı seçip kopyalamak / yeni sayfa yapmak istedim . Bir türlü eklenti ile gerçekleştiremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Bu videodaki işlemleri aynı şekilde yapıp kopyalama yada taşıma yapabiliyor olmanız lazım.

https://www.youtube.com/watch?v=_YahhRCDIEU

Son düzenleme:
Çok teşekkürler , sayenizde, çabanızla halloldu. Sabrınız ve yardımnız için çok teşekkürler.

Çok teşekkürler , sayenizde, çabanızla halloldu. Sabrınız ve yardımnız için çok teşekkürler.

Sabırlık bir durum yok, iyi yönlendirmemiş olabilirim.
Önemli olan sorunun çözülmesi.

Geri