• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çok eğersay formülü değer hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muhsar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muhsar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2010 tütkçe
=ÇOKEĞERSAY([VERİ_GİRİS.xlsm]AKTİF_HASTA_LİSTESİ!$AC:$AC;"1";[VERİ_GİRİS.xlsm]AKTİF_HASTA_LİSTESİ!H9:H5000;"<>""")

H9:H5000 arası dolu olup AC sütununda 1 yazanları saydırmak için yazılan formülde nerede hata yapıyorum,teşekkür ederim

Aşağıdaki şekilde deneyiniz.
Kod:
=ÇOKEĞERSAY([VERİ_GİRİŞ.xlsx]AKTİF_HASTA_LİSTESİ!$AC$9:$AC$5000;1;[VERİ_GİRİŞ.xlsx]AKTİF_HASTA_LİSTESİ!$H$9:$H$5000;"<>""")

Ekli dosyalar yok bir dosya ve birden fazla sayfa var.Sizin ilk formül farklı çalışma dosyasından veri saymaya yönelik bende bu doğrultuda düzenleme yapdım.Formüllü kopyaladığınızda dönüşüm yapar yinede hata vermez.Örnek dosya yüklüyorum. Formül başındaki ' silerek enterleyiniz.
Not:(Sayfa ismini değiştirmisiniz.Formülünüzde VERİ_GİRİS göderdiğinizde çalışmaVERİ_GİRİS benim düzenlediğim formülde VERİ_GİRİŞ yani Ş , S yapınız .Dosyanızda)

Ekli dosyalar

Ekli dosyalar yok bir dosya ve birden fazla sayfa var.Sizin ilk formül farklı çalışma dosyasından veri saymaya yönelik bende bu doğrultuda düzenleme yapdım.Formüllü kopyaladığınızda dönüşüm yapar yinede hata vermez.Örnek dosya yüklüyorum. Formül başındaki ' silerek enterleyiniz.
Not:(Sayfa ismini değiştirmisiniz.Formülünüzde VERİ_GİRİS göderdiğinizde çalışmaVERİ_GİRİS benim düzenlediğim formülde VERİ_GİRİŞ yani Ş , S yapınız .Dosyanızda)

hocam rica etsem yüklediğiniz dosyaya tekrar bakabilirmisiniz,ben sanırım anlatamamışım derdi;muhsar kısmı boş olan 1 leri toplamayacak

Ekli dosyalar

Aynı sayfa ise .Aşağıdaki şekilde deneyiniz.Sayfa ve dosya durumunu ayarlayınız.
Kod:
=ÇOKEĞERSAY($H$9:$H$5000;"<>";$AC$9:$AC$5000;1)

Geri