- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 04-07-2024
Arkadaşlar Merhaba,
Şu anda yüksek lisans tezimi yazıyorum ve çıldırmış durumdayım. Metinleri başlıklarıyla beraber yazdım ancak içerik tablosunu oluşturmakta güçlük çekiyorum. İçerik tablosu oluştur dediğimde madde isimleri numaralarından çok uzakta sağ sütuna yakın çıkıyor ayrıca tezim iki bölümden oluşuyor. Birinci bölüm ikinci bölüm şeklinde başlık atamıyorum. birinci bölüm 4 ana maddeye kadar olmalı ancak ikinci bölüme geçemediğim için ana madde başlıkları 5,6,7 şeklinde devam ediyor. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ?
şu an çok zor durumdayım. tezimi perşembeye kadar teslim etmek zorundayım
Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar için aşağıda bölüm isimlerini veriyorum.
BİRİNCİ BÖLÜM
STRES VE STRES YÖNETİMİ
İKİNCİ BÖLÜM
ÖRGÜTSEL BAĞLILIK VE SONUÇLARI
ne olur biri bana yardım etsin
şimdiden çok teşekkür ederim.
Şu anda yüksek lisans tezimi yazıyorum ve çıldırmış durumdayım. Metinleri başlıklarıyla beraber yazdım ancak içerik tablosunu oluşturmakta güçlük çekiyorum. İçerik tablosu oluştur dediğimde madde isimleri numaralarından çok uzakta sağ sütuna yakın çıkıyor ayrıca tezim iki bölümden oluşuyor. Birinci bölüm ikinci bölüm şeklinde başlık atamıyorum. birinci bölüm 4 ana maddeye kadar olmalı ancak ikinci bölüme geçemediğim için ana madde başlıkları 5,6,7 şeklinde devam ediyor. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mı ?
BİRİNCİ BÖLÜM
STRES VE STRES YÖNETİMİ
İKİNCİ BÖLÜM
ÖRGÜTSEL BAĞLILIK VE SONUÇLARI
ne olur biri bana yardım etsin
Ekli dosyalar
-
217.2 KB Görüntüleme: 2