• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çizim yapma

manisali50

Banned
Katılım
29 Ekim 2010
Mesajlar
471
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar tekrar merhaba..
Bu geceki ikinci sorum şöyle :
Daha önce burada bulduğum bir çizim yapma programını bugün ilk kez kullandım.
Fakat çizim yaparken girdiğim değerle çıktı aldığım değer birbirini tutmuyor. Örneğin;eni 2 cm,boyu 15 cm olarak değer verdiğim bir diktörtgen,eni 2,3 cm boyu 19,3 cm olarak çıkıyor.(Bu rakamlar öylesine atılmış bir rakamdır)
Ben dosyayı ekte yolluyorum..İnceler ve yanıtlarsanız,daha doğrusu elinizde çok daha kullanışlı (çizim yapıp içine yazı yazabileceğimiz ve bu yazdıklarımızı şekillendirebileceğimiz) bir program varsa buraya eklemenizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

cm değerinizi şu sabitle çarpın. Virgülden sonra Pixel kaynaklı %1 sapma olabilir. Yani mm nin 1/10 i kadar.

Kod:
Const d As Single = 28.35
 
Zeki arkadaşım öncelikle ilgine teşekkür ediyorum..Bu verdiğin kodu,programın içindeki kodun içine mi yerleştireyim? Eğer öyleyse hangi satırdan sonra yerleştirmeliyim?
 
Arkadaşlar merhaba..
Zeki arkadaşımızın gönderdiği kod ile ilgili sorumu 3. mesajımda eklemiştim.. Yardımlarınızı bekliyorum. Başka çözüm öneriniz varsa daha da memnun olurum.
Şimdiden teşekkürler
 
Arkadaşlar bu soruma tam 3 gündür yarım arıyorum.. Yardım eder misiniz lütfen?
 
Şansımı bugün de denemek istiyorum
 
Geri
Üst