• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çizelge oluşturma

Ömer Baran hocam beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin sana teşekkür ediyorum Allah ne muradına varsa versin hocam

Ömer hocam selamlar çizelgesi C5 ile M15 arasına aldım çünkü 2 sütun ihtiyacım oldu kodu baka baka L ve M sütunu ekledim ancak 16.satıra itibaren veri var kod C5 ve m 15 arası işlem yapsın istiyorum ne yapayım?

İşte tam da bu nedenle, cevaplarımın altındaki İMZA bölümünde yer alan
"gerçek belgenizle aynı yapıda örnek belge" ricamız var.
Zaman zaman hepimiz yapıyoruzdur ancak, sayfa/iş akışı/varılmak istenen nihai sonuç gibi
temel işlemler yapılmadan, şunu nasıl listelerim, şunu nasıl hesaplarım diye desteğe ihtiyaç oluyor.

Bu türde, sonradan yapılan tasarım değişikliği de önceki aşamada harcanan emeğin/zamanın
boşa gitmesi (daha da önemlisi destek verme isteğinin azalması, konudan soğuma) anlamına geliyor
(umarım, benim gibi konulara cevap verenlerin, soruya bakıp ardından =...diye formülü doğrudan
yazdığını düşünmüyorsunuzdur, çünkü gerçek bu değil).

Formüller -en azından kenri adıma söyleyeyim- parçalar halinde oluşturulup sonra iç içe geçecek şekilde
tek formül haline getirmek şeklinde tamamlanıyor.

Müsait olduğumda bakmaya çalışırım, ben veya başka bir üye mutlaka sorunuzu cevaplayacaktır.
.

Ömer hocam haklısınız Özür dilerim zaman ve emek harcayıp bir de 2-3 defa düzenleme yapıyorsunuz , emekler için Sağol sağlıklı günler sizin olsun.

Bence örnek belgenizi yenileyin ki, yeni yapı üzerinden yürünebilsin.
Ayrıca önceki yapıda KADIKÖY için aslında iki sütun olması gerekirken, ikişerden dört sütun kullanılıyor
(aslında kullanılıyor değil, atlanıyor) durumdaydı,
KADIKÖYleri de BEYKOZ-ORTAKÖY gibi birer sütuna almanızda (yani boş sütun bırakmamanızda) yarar görüyorum.
.

Bence örnek belgenizi yenileyin ki, yeni yapı üzerinden yürünebilsin.
Ayrıca önceki yapıda KADIKÖY için aslında iki sütun olması gerekirken, ikişerden dört sütun kullanılıyor
(aslında kullanılıyor değil, atlanıyor) durumdaydı,
KADIKÖYleri de BEYKOZ-ORTAKÖY gibi birer sütuna almanızda (yani boş sütun bırakmamanızda) yarar görüyorum.
.

Selamlar Ömer Hocam, ilgilendiniz ve bana çözüm için elinizden geleni yapıyorsunuz, yanlışlarım için tekrar özür dilerim hocam, acemiliğime ve öğrenme açlığımdan oluyor, yeni çizelge düzenledim, bu formatta olması bana kolay geliyor, ürün ve bölge adı ve de miktarı örnek olsun diye böyle yazdım, afaki yani, sabit değil, değişiyor, istedim ki bu 2 başlık beni bağlamasın, umarım anlatabidim hocam, tekrardan sağolun varolun.

http://s5.dosya.tc/server2/xcdyqd/Cizelge_Tanzim_02.xlsx.html

Selamlar Ömer bey, eline sağlık , bir kaç deneme yaptım sıkıntı yok, süper ötesi olmuş, ben size ne kadar teşekkür etsem borcumu ödeyemem hocam Allah ne muradına varsa versin inşallah sağlıkla kalın tekrardan Teşekkürler

Geri