• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

"çıtır" kardeşimden özür hakkında

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kargec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
28 Şubat 2018
Mesajlar
60
Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Arkadaşlar selamlar..
Aşağıdaki aşağıda linkte açmış olduğum konuda bana yardımcı olmaya çalışan saygıdeğer kardeşim "çıtır", öncelikle yardımların için çok teşekkür ediyorum.
vermiş olduğun kod çatır çatır çalışıyor.
çalışmıyor görünmesinin nedeni aslında tabandaki renk kodunun 2 (Yeşil) olması ancak koşullu biçimlendirmede birbiri üzerine binen renk kodlarından en üstte kırmızı kalıyor ancak taban rengi maalesef yeşil.

"çıtır" kardeşime kod çalışmıyor dediğim için özür diliyorum. Tamamen benim hatamdan kaynaklanıyor. yardımların için tekrardan teşekkür ediyor özür diliyorum.

Saygılar...

http://www.excel.web.tr/f14/kyrmyzy-renk-hucre-deoerlerini-silmek-t172405.html
 
Son düzenleme:
Sayın kargec nickli kardeşim;
Önçelikle nezaket dolu satırların ve konu hakkında bilgilendirmenizden dolaya sizi tebrik eder, size teşekkür etmek isterim. Israrla gerçek bilgi içermiyen ve dosyanızla aynı yapıda bir dosya görmek istememin nedeni sorunu tesbit edebilmek ve sorununuzun çözümüne katkıda bulmak içindi.Sorunuza çözüm bulunmasını temenni ederim.Tekrar teşekkür ederim.İyi günler dilerimle.
 
Geri
Üst