• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cinsine göre aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ormann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Arkadaşlar ekteki Örnek dosyamda ana sayfada a sutununda cinsine göre(a,b,c,d,e,f,g,h,ı,j,k,l, vb...) verilerim var bunları aktarmak istediğimde a sununda hangi cins varsa verileri sırasıyla o cinsteki sayfaya aktarabilirmiyiz.yardımcı olurmusunuz.

Ekli dosyalar

Sayın ormann

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Sayın Kuman istediğim şekilde olmuş.Birde veriler aktarıldıktan sonra ana sayfa daki veriler silinebilirmi ?

Son düzenleme:
Dosyanız #2 no.lu mesajda güncellendi

SAYIN kUMAN ANA SAYFADA SIRASIYLA YAZMAM GEREKİYO EĞER SATIR ATLARSAM HATA VERİYO

Sayın kuman birde ana sayfada sadece e sutununa kadar aktarıyo diğer sutunlardaki veriler aktarılmıyo

elinize sağlık harika bir çalışma olmuş

Sayın kuman hocam;
Bu eklemiş olduğunuz kodları kendi dosyama uyarlamak istedim ama malesef başarılı olamadım.Amacım mağaza adı yazılı alandaki mağaza isimlerine göre ormann adlı dosyadaki şekilde çalışması.Bu konuda yardımcı labilirmisiniz.
Saygılarımla.

Ekli dosyalar

Sayın kuman dosyada küçük bir değişiklik yaptım.Sorunum a hücresine verinin ismin yazıpp aktar dediğimde aktarılan sayfanın ismini aynı zamanda tablonun üstüne yazabilirmi.?

Ekli dosyalar

Sayın kuman dosyada küçük bir değişiklik yaptım.Sorunum a hücresine verinin ismin yazıpp aktar dediğimde aktarılan sayfanın ismini aynı zamanda tablonun üstüne yazabilirmi.?

Sayın ormann
Dosyanızı #2 no.lu mesajda SON defa güncelledim.

Sayın kuman hocam;
Bu eklemiş olduğunuz kodları kendi dosyama uyarlamak istedim ama malesef başarılı olamadım.Amacım mağaza adı yazılı alandaki mağaza isimlerine göre ormann adlı dosyadaki şekilde çalışması.Bu konuda yardımcı labilirmisiniz.
Saygılarımla.

Sayın thecarow
Dosyanızı inceleyemedim. VBA şifreli.

Sayın Kuman çok teşekkür ederim.Acaba dosyada gizlenen ası sayfayı nasıl görüntülüyebiliriz.aktarırken sbln sayfası gözüküyo bunu nasıl görüntülüyebiliriz

Hocam pardon şifreler 3152411 hem dosya hemde VBA penceresinin.

Geri