• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çıkışta VBA Password Hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mekuka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Değerli Üstadlar

excel deki programım serverda 3 bilgisayarda kullanıyorum. 2 bilgisayarda hiçbir sorun yok. Fakat bir bilgisayarda programı kapatırken vba şifreli ise, (excelden çıkarken) vba password giriş ekranı çıkıyor. 10 sefer iptale basınca çıkıyor. Neden olabilir acaba?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• adsiz.jpg
    adsiz.jpg
    6.3 KB · Görüntüleme: 3
merhaba

Microsoft Office live workspace programını ve/veya microsoft offive live addin programını kaldırınca durum düzeliyormuş.

not:
syn Evren Gizlen'den alıntıdır.

merhaba

Microsoft Office live workspace programını ve/veya microsoft offive live addin programını kaldırınca durum düzeliyormuş.

not:

sayın uzmanamele ve evren gizlen,

Hata live addin programından kaynaklı imiş. Şu an çözüldü. Çok çok teşekkürler. O programların neler olduğunu bilmiyorum. Ama o dosyaları microsoft tekrar güncellerse veya o programlara gerek duyulursa nasıl giderebileceğiz bu problemi.

İlginize teşekkür ederim.

uzmanamele tarafından gönderildi
merhaba

not:

sayın uzmanamele ve evren gizlen,

Hata live addin programından kaynaklı imiş. Şu an çözüldü. Çok çok teşekkürler. O programların neler olduğunu bilmiyorum. Ama o dosyaları microsoft tekrar güncellerse veya o programlara gerek duyulursa nasıl giderebileceğiz bu problemi.

İlginize teşekkür ederim.

Geri