• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çift tıklayınca takvim örneğini eklemek

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
iyi günler ekdeki tamvim örneği çok güzel emeklerine sağlık çift tıklayınca hücreye takvim yazmak isityorum örnek dosyasındaki alış satış sayfalarındaki tarih yazan sütunlarda

takvimin görünümü olarak takvim2 yazan olursa güzel olur

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
iyi çalışmalar örnek dosyasındaki alış ve satış sayfalarında takvim2 örneğini kullanmak istiyorum yardımcı olabilirmiisniz
önceden bir kod olduğu için ikisini birleştiremedim

Son düzenleme:
herkese iyi günler takvim dosyasında bir çalışma var onu örnek dosyama eklemek istiyorum ancak hata veriyor yardımcı olan olabilirmi ekleye bilirmisiniz
takvimin görünme şekeli sayfa 7 deki tıklayınca çıkan takvim yani takvim2
ancak sayfa5 deki gibi çift tıklayınca çıksa yazınca gitse
bugünün sağında ki tarih başka bir tarih yazınca değişmese hep bugünün tarihi kalsa bu mümkünmüdür

Sorunuzu sorarken bir kişiye hitap etmeyiniz burada benim adım geçtiği için ben cevap vermiyeceğim.

özür diliyorum bilmiyordum bir yardımcı olabilirmisiniz

Sorunuzu eksik söylüyorsunuz ondan sonrada devamlı revize estekleriniz bitmiyor şimdi bu formu dosyanıza eklesek ondan sonrada diyeceksinki şu hücrede çalışsın bu hücrede çalışmasın diye buna benzer bir sürü sualin olacak bazı şeyleri öğrenmeye bakın mesaj sayınız baya olmuş demekki bu işlere heveslniz var excel kaynaklarından (kitap ve görsel videolardan) faydalanın kendinizi ilerletin balık istemektense balık tutmayı öğrenin bazen deneme yanılma yolu ile öğrenmek kalıcı olur sitedeki bütün soruları ve cevapları takip edin aslında sorduğunuz soruların bir çoğu daha önce sorulmuş ve cavaplanmıştır birazcık araştırmaya gayret edin

Bu konuda başka cevap yazmıyacağım.

Ekli dosyanızı kontrol edin.?

Ekli dosyalar

Geri