DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
hocam elinize sağlık formül çalıştı ama A ve D arasına kadar boyamasını istiyorumVba kod penceresinde Sayfa1'i bulup kodları oraya yapıştırın
C++:Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) If Target.Column = 1 And Target.Row > 1 Then Target.Interior.ColorIndex = 3 'Sarı renk End If End Sub
Ekli dosyayı görüntüle 234311
Dim i As Integer
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Target.Column = 1 And Target.Row > 1 Then
For i = 1 To 4
Cells(Target.Row, i).Interior.ColorIndex = 3
Next i
End If
End Sub
Dim i As Integer
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
If Target.Column = 1 And Target.Row > 1 Then
Range("A" & Target.Row).Resize(1,4).Interior.ColorIndex = 3
End If
End Sub
Range("A" & Target.Row, "D" & Target.Row).Interior.ColorIndex = 3
Cengiz beyin izniyle, veridği kodlar biraz daha pratik olsun diye for-next kullanmadan bir alternatifiniz olsun.
C++:Dim i As Integer Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) If Target.Column = 1 And Target.Row > 1 Then Range("A" & Target.Row).Resize(1,4).Interior.ColorIndex = 3 End If End Sub
Ya da
CoffeeScript:Range("A" & Target.Row, "D" & Target.Row).Interior.ColorIndex = 3
Hocam iş yoğunluğundan dolayı bakamadım cevaplarınıza çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlıkCengiz beyin izniyle, veridği kodlar biraz daha pratik olsun diye for-next kullanmadan bir alternatifiniz olsun.
C++:Dim i As Integer Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) If Target.Column = 1 And Target.Row > 1 Then Range("A" & Target.Row).Resize(1,4).Interior.ColorIndex = 3 End If End Sub
Ya da
CoffeeScript:Range("A" & Target.Row, "D" & Target.Row).Interior.ColorIndex = 3
Hocam iş yoğunluğundan dolayı bakamadım cevaplarınıza çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlıkÜstad izin ne demek.
Biz denizde batmayacak kadar yüzebiliyoruz. Sizler sürat teknesiyle yol alıyorsunuz.
Sayenizde, sonuca daha kısa yoldan gidilecek teknikleri de öğrenmiş oluyoruz![]()
Option Explicit
If Intersect(Target, Range("A2:A" & Rows.Count)) Is Nothing Then Exit Sub
Cancel = True
Target.Resize(1, 4).Interior.Color = IIf(Target.Interior.Color = vbRed, xlNone, vbRed)
End Sub