• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

checklist kontrol listesi

Excel Vers. ve Dili
Bilmiyorum.
bir adet evrak kontrol listesine ihtiyacım var.
bankada çalışıyorum.
krediler bölümünde.
pazarlamadan gelen dosya evrakının tam olup olmadığını kontrol amacıyla 20-25 satırlık bir çalışma aramaktayım.
tik atarak ilerlencek.
her maddede 2 tik yeri olacak.
tşk.

Merhaba,

Siz dosyalarınızı ekleyin. Nasıl bir karşılaştırma istiyorsunuz açıklayın. Ona göre çözüm üretilir.

aa

demek istediğim bulabileceğim bir checklist şablonu. formüllü bir şey değil.

en başta başlık
altında 25 madde.
maddelerin yanında iki tane x ile yapılan onay yeri.

ss

ben yapmaya çalıştım ama basit oldu. böyle afilli kurumsal bir checklist örnekleri arıyorum.

ben yapmaya çalıştım ama basit oldu. böyle afilli kurumsal bir checklist örnekleri arıyorum.
yaptığınız dosyayı yollayın.Onun üzerinden konuşalım.Nedir,ne değildir en azından bir fikir sahibi oluruz.:cool:

iş yerinde kaldı. checklist örnekleri bulabileceğim forumun herhangi bir yeri var mı peki?

Sayın excelistanbul,
İyi de burada sipariş üzerine oturup kimse program yazmıyor. Yazılmakta ve varolan bir programdaki takılmalar kod ya da fonksiyonlarla aştırılıyor. Kişi yine yola kendi devam ediyor. Sizin fiilen ne istediğinizi sizden başka kim bilebilir ki ? İş sizin fikir sizin dolayısı ile oluşturulacak dosyanın detayları da sizin bildiğiniz birşey. Sağa 256 aşağıya 65536 hücrelik bir alanın neresinde ne olacak ve ne nereye bağlanıp ne iş görecek ? Sonuç amacı ne ?

aa

kabaca ekteki gibi
sağ kolonlara onay işareti gelecek.
bu çıktı vaziyetinde olacak.
ben kredilerde çalışan olarak, pazarlamaya dicem ki, bu evraklar yoksa o dosya iade edilecek sana.
kutular olcak sağda.
yukarda tarih. pazarlama temsilcisi adı.
böyle çok yönlü, çift taraflı checklist.ama gördüğünüz gibi
benimki çok amatör.
mesela o kutucuğun üstüne geldiğinde pop-up çıksın. neler istediğimizi, krediler olarak, o kutucuğa yazalım. pazarlama da görsün.
anlatabildiysem ne mutlu bana.
sabrınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Ekli dosyada açıkşlama ekledim inceleyiniz.
İsterseniz açıklamaya istediğiniz yazyı yazabilirisiniz.

Ekli dosyalar

sss

alttaki satırları da kutucuk eklerseniz?

Ekli dosyalar

Geri