• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Checkboxlar ve koşullu veri çekmek hakkında yardım istiyorum

Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaşlar merhaba ;
ekteki örnek dosyam içinde gerekli açıklamaları yaptım.
checkboxlar ve bir sutunda seçilen mükellefe göre koşullu veri çekmek istiyorum.

yardımlarınızı rica ediyorum

Ekli dosyalar

Hay ALLAH razı olsun senden be abi öyle bir yük kaldırdın ki üstümden ..
tam istediğim gibi olmuş çok teşekkür ederim sağolasın.

Hay ALLAH razı olsun senden be abi öyle bir yük kaldırdın ki üstümden ..
tam istediğim gibi olmuş çok teşekkür ederim sağolasın.
Tekrar merhaba.

-- Dilekçe sayfası A19 hücresindeki cümle oluşum formülü ile B36:B40 aralığındaki dizi formülünü,
-- Veriler sayfası AA sütunundaki formüller ile bunlarla ilgili olarak FORMÜLLER menüsü => AD YÖNETİCİSİ üzerinden erişebileceğiniz AD TANIMLAMALARInı
inceleyin. Faydalı olması dileğiyle.
.

Aynen üstadım incelemiştim. ilham alacağım inşallah
yavaş yavaş bir dosya hazırlıyorum ofiste bütün ihtiyaçlarımı listeleme yazışma hesaplama vs vs kurcaladıkça birşeyler öğreniyorum vba ile 1 2 aydır uğraşıyorum. Uğraştıkça neyin nası olduğunu anlamaya ve öğrenmeye çalışıyorum.
Üstadım daha öncede çok yardımın oldu Allah senden razı olsun hele ki fatura yazdırma programını halen kullanıyorum kullandıkça seni yad ediyorum. Sağol varol

Ayrıca zaman zaman bu hazırladığım dosyada takıldığım noktalarda izninle yardımlarına başvurmak isterim.
saygılarımla
hayırlı geceler diliyorum

Estağfurullah.

Çok konuya cevap yazan biri olduğumdan hatırlayamadım doğrusu.
İşinizi görüyorsa amaç hasıl olmuş demektir.

Örnek belge ile destekleyerek ve net istekte bulunarak açılan konulara ben veya konuyla ilgilenecek başka bir üye mutlaka çözüm önerisinde bulunacaktır.

Her daim buralardayız.
Başarılar dilerim.
.

Abi merhaba tekrardan
yukarıda yardımını aldığım eksik gün listesinde isim ile ilgili açılır kutuya ismin sol tarafına sıra numarasını da eklememiz mümkün müdür ? (aynı açılır kutuda hem sıra no hem isim olcaka şekilde) uğraştım ama yapamadım ya sadece sıra no çıkıyor yada sadece isim no çıkıyor
yardımını rica ediyorum

saygılarımla

Geri