• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

CheckBox Tümünü seç ve yazdır

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyada checkBox kutucukları yerleştirdim benim istediğim bu kutucukların tümünü birden seçebilmeliyim ve bir kısmını da seçtiğim zaman sadece seçilenleri yazdırabilmeliyim eğer tümünü seçtiysem tümünü yazdıraçak eğer bir bölümünü seçtiysem seçilenleri yazdıracak yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar ekte gönderdiğim dosyada checkBox kutucukları yerleştirdim benim istediğim bu kutucukların tümünü birden seçebilmeliyim ve bir kısmını da seçtiğim zaman sadece seçilenleri yazdırabilmeliyim eğer tümünü seçtiysem tümünü yazdıraçak eğer bir bölümünü seçtiysem seçilenleri yazdıracak yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba
sizin ekledikleriniz checkbox değil ki
bunları değiştirin öncelikle sonra işaretli olanlar nasıl yazdırılacak biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız

Merhaba İhsan bey Tümünü yazdır butonuna bastığım zaman tüm fırmaları yazdırıyorum benim istediğim kutuçukların tümünü çek ettiğim zaman reklam fırmalarının tümünü yazdırsın ve kutuçuklardan hangisini çek edersem o reklam fırmalarını yazdırsın iştiyorum ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Ekli dosyanızı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Sayın halit bey çok güzel oldu teşekkür ederim

Geri