Arkadaşlar herkeses iyi akşamlar forumun yeni üyelerindenim yaklaşık 1 haftadır uğraştığım bir taslak var. Forumda da epey incelememe rağmen istediğim türden bir çalışma örneğine rastlayamadım.amacım çek & senet takibi yapabilmek.burada dosyada da görüleceği gibi belirli alanları oluşturdum örnek olarak cboxta koydum tabi kod yazmayı bilmediğim için sayfalar arası aktarım kısmını tamamlayamadım. Sizlerden ricam dosyayı inceleyip aşağıda maddelendirdiğim özelliklere göre dosyayı düzenleyebilirmisiniz eminim benim dışımdaki kullanıcıların da işine yarayacak bir çalışma olacaktır.ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler
yapmaya çalıştıktılarım
-öncelikle can alıcı nokta ilk sayfada görünen cbox ile işaretlenmiş satırın aktarılacak sayfadaki satıra sırayla aktarılabilmesini sağlamak
-aktarım yapılan satır diğer sayfada da filtre özelliğini kaybetmemeli yani vade,çek no,firma gibi bilgiler aktarılan sayfadaki ilgili satırlarla bire bir örtüşmeli
yapmaya çalıştıktılarım
-öncelikle can alıcı nokta ilk sayfada görünen cbox ile işaretlenmiş satırın aktarılacak sayfadaki satıra sırayla aktarılabilmesini sağlamak
-aktarım yapılan satır diğer sayfada da filtre özelliğini kaybetmemeli yani vade,çek no,firma gibi bilgiler aktarılan sayfadaki ilgili satırlarla bire bir örtüşmeli