• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çek/Senet/Takibi Basit ve kolay yardım

Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR
Merhaba Arkadaşlar.

Aşağıdaki dosyada geren açıklamlar yazıyor..

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Merhaba Arkadaşlar.

Aşağıdaki dosyada geren açıklamlar yazıyor..

Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Teşekkür ederim...

Merhaba
Sorularınızı konu içinde açıklama yapmaya özen gösteriniz.
Sayfanın kod bölümüne kopyalayın ve deneyin.
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row)) Is Nothing Then Exit Sub
On Error Resume Next
Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row).Sort key1:=Range("F3"), order1:=xlAscending
End Sub

Merhaba
Sorularınızı konu içinde açıklama yapmaya özen gösteriniz.
Sayfanın kod bölümüne kopyalayın ve deneyin.
Kod:
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row)) Is Nothing Then Exit Sub
On Error Resume Next
Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row).Sort key1:=Range("F3"), order1:=xlAscending
End Sub

Teşekkür ederim.. İhsan Kardeş gondermiş olduğum dosyaya uygularmısınız. Ben yapamadım.. 2010 office kurulu makinada..

Uyarınız için çok teşekkür ederim...

İhsan Bey bana da yardımcı olabilir misiniz?

A sütununa araç marka tipleri giriliyor.Her seferinde bu sütunun altına araç marka tipini yazmak istemiyorum,markaların bulunduğu listeden istediğim markayı otomatik olarak seçmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? umarım anlatabilmişimdir.

Yardımınızı bekliyorum.

İhsan Bey bana da yardımcı olabilir misiniz?

A sütununa araç marka tipleri giriliyor.Her seferinde bu sütunun altına araç marka tipini yazmak istemiyorum,markaların bulunduğu listeden istediğim markayı otomatik olarak seçmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? umarım anlatabilmişimdir.

Yardımınızı bekliyorum.

Sorunuzun bu konu ile alakasını çözemedim. Yeni konu açarak yardım isteyiniz.

Merhaba
Bu formül işinizi görmüyor mu_?
Kod:
=F3-A3

Teşekkür ederim İhsan Bey..

Sizin Bu çalışmanızdan dolayı bir isteği daha oluştu umarım onuda halledebilirsiniz..

Aşağıdaki dosyamdaki sayfaya 2 ye yani çek senet listesindeki gunu gelenleri sayfa ikiye aynı formatta aktarması mumkunmu acaba...

Teşekkür ederim İhsan Bey..

Sizin Bu çalışmanızdan dolayı bir isteği daha oluştu umarım onuda halledebilirsiniz..

Aşağıdaki dosyamdaki sayfaya 2 ye yani çek senet listesindeki gunu gelenleri sayfa ikiye aynı formatta aktarması mumkunmu acaba...

1. Dosya yok
2. Bu konu bunun yeri değil lütfen yeni bir başlık açarak sorunuzu sorunuz. ( karambol başlık atarsanız konunuz taşınır konuyu açıklayıcı şekilde konu başlığı yazınız )

1. Dosya yok
2. Bu konu bunun yeri değil lütfen yeni bir başlık açarak sorunuzu sorunuz. ( karambol başlık atarsanız konunuz taşınır konuyu açıklayıcı şekilde konu başlığı yazınız )

Özür dilerim unutmusum dosyayı

ekledim...

Ekli dosyalar

Geri