- Excel Vers. ve Dili
- Office 2021 TR
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba Arkadaşlar.
Aşağıdaki dosyada geren açıklamlar yazıyor..
Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Teşekkür ederim...
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row)) Is Nothing Then Exit Sub
On Error Resume Next
Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row).Sort key1:=Range("F3"), order1:=xlAscending
End Sub
Merhaba
Sorularınızı konu içinde açıklama yapmaya özen gösteriniz.
Sayfanın kod bölümüne kopyalayın ve deneyin.
Kod:Option Explicit Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Intersect(Target, Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row)) Is Nothing Then Exit Sub On Error Resume Next Range("A3:J" & Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row).Sort key1:=Range("F3"), order1:=xlAscending End Sub
Teşekkür ederim.. İhsan Kardeş gondermiş olduğum dosyaya uygularmısınız. Ben yapamadım.. 2010 office kurulu makinada..
Uyarınız için çok teşekkür ederim...
İhsan Bey bana da yardımcı olabilir misiniz?
A sütununa araç marka tipleri giriliyor.Her seferinde bu sütunun altına araç marka tipini yazmak istemiyorum,markaların bulunduğu listeden istediğim markayı otomatik olarak seçmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? umarım anlatabilmişimdir.
Yardımınızı bekliyorum.
Kodu verdim daha ne yapayım.
Burdan sonrası size ait. Tıklayın burdaki resimler işinizi görebilir
Teşekkürler İHsan Bey Çok Teşekkür ederimmm Oldu
Tarih Kısmınıda Halledebilirmiyiz Acaba...
Tarih kısmında ne var ki_?
İşlem Tarihi vr ödeme tarihi arasındaki gün sayısı.. Otomatik görünsün istiyorum...
Teşekkür Ederim...
=F3-A3
Merhaba
Bu formül işinizi görmüyor mu_?
Kod:=F3-A3
Teşekkür ederim İhsan Bey..
Sizin Bu çalışmanızdan dolayı bir isteği daha oluştu umarım onuda halledebilirsiniz..
Aşağıdaki dosyamdaki sayfaya 2 ye yani çek senet listesindeki gunu gelenleri sayfa ikiye aynı formatta aktarması mumkunmu acaba...
1. Dosya yok
2. Bu konu bunun yeri değil lütfen yeni bir başlık açarak sorunuzu sorunuz. ( karambol başlık atarsanız konunuz taşınır konuyu açıklayıcı şekilde konu başlığı yazınız )