• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cari takip

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2016 TÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar Ekte gönderdiğim dosyada cari kartları yazdırırken istediğim tarih aralığını nasıl yazdırabilirim şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba

K1 ve K2 hücrelerine yazdırılacak tarih aralığını giriniz.

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

• yaz.zip
    yaz.zip
    84.8 KB · Görüntüleme: 49
Teşekkür ederim Zafer bey Şablon sayfası bir örnektir ben firmalar sayfasına firma ismi yazdığımda otomatik o isimden sayfa açıyor yazdır makro suda otomatik olarak o sayfanın ismini alabilirmi acama.

Merhaba

Teşekkür ederim Zafer bey Şablon sayfası bir örnektir ben firmalar sayfasına firma ismi yazdığımda otomatik o isimden sayfa açıyor yazdır makro suda otomatik olarak o sayfanın ismini alabilirmi acama.

Tabii olabilir fakat boş verisiz bir sayfa açtığı için hata verir.
Param sayfasında B1, B2 ve B3 hücrelerini doldurup yazdırma alanını seçmeniz daha doğru olur.

Ekli dosyalar

• yaz.zip
    yaz.zip
    113.9 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim istediğim gibi olsaydı daha iyi olurdu olsun bununlada yetiniriz.

Merhaba

Teşekkür ederim istediğim gibi olsaydı daha iyi olurdu olsun bununlada yetiniriz.

Rica ederim.

İstediğiniz gibi olmaz.Yukarıda anlattım.
Verisiz boş bir sayfada yazdırma alanını nasıl seçersiniz.Sayfaya tarih bilgileri gireceksinizki istediğiniz tarihler arasındaki hücreler yazdırma alanı olarak seçilsin.

yazdır Makrosunda ben firmalar sayfasında yeni bir firma ismi yazdığımda otomatik olarak şablon sayfasındaki tabloyu atıyor buraya kadar sorun yok yeni sayfayı oluşturduğumuz zaman Yazdır makrosundaki kodun sayfa ismi otomatik olarak sayfanın ismini alma imkanı yokmudur.

Geri