• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

cari takip yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Arkadaşlar sorunumu ekteki dosyada anlatmaya çalıştım.yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Mevcut tablonuzda TAKVİM sayfasından veri almak oldukça zor. (kasa girişlerinin nerde son bulacağı belli değil. Girişlerinde nerde başlayıp nerde biteceği net değil)
O nedenle eğer veri giriş sayfamda değişikliğin mahsuru yok derseniz TAKVİM sayfasını silin ve eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Mevcut tablonuzda TAKVİM sayfasından veri almak oldukça zor. (kasa girişlerinin nerde son bulacağı belli değil. Girişlerinde nerde başlayıp nerde biteceği net değil)
O nedenle eğer veri giriş sayfamda değişikliğin mahsuru yok derseniz TAKVİM sayfasını silin ve eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

sayın uygun ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Ben takvimde firma isimlerimi gizlemek için kasa şeklinde düzenleme yaptım ve düzenleme sırasında hata yapmışım.kasa toplamındaki hata benden kaynaklı.Aslında benim takvim biraz daha karışık.BG İG İT ÇEK gibi terimler var.onların takibi ve kasaya giren tutarlarında evrak türleri var.ben basitçe anlatmak için sadeleştirdim.
sizin örneginizde çok kullanışlı.tekrar teşekkür ediyorum baya emek vermişsiniz.iyi çalışmalar.

Geri