cari liste ayarı

batuhan_86_7

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar ben sizden acil yardım bekliyorum gönderdiğim belgede cari hareket listesi takibi yapıyorum bu belgede istediğim işler borcu olanlar genelden borca borcu sıfır olanlar sıfır bakiye olan bölüme borcu eksi verenler eksi bölümünde olacak ayrıca bir de önceden eksi verip sonradan artıya gecen a firmasının borc kısmına gecmesini istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

batuhan_86_7

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
ARKADAŞLAR bana yardım edecek kimse yokmu

arkadaşlar lütfen bana yardımcı olurmusunuz acil bekliyorum

batuhan_86_7

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
arkadaşlar isterseniz aynı belgenin başka çalışma sayfasına ayarlanıyorsa orayada ayarlayabiliriz teşekkür ederim

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Tablonuzda olmasını istediğiniz şekil var listeniz yada verileriniz nerde?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
arkadaşlar ben sizden acil yardım bekliyorum gönderdiğim belgede cari hareket listesi takibi yapıyorum bu belgede istediğim işler borcu olanlar genelden borca borcu sıfır olanlar sıfır bakiye olan bölüme borcu eksi verenler eksi bölümünde olacak ayrıca bir de önceden eksi verip sonradan artıya gecen a firmasının borc kısmına gecmesini istiyorum yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Merhaba,

Eki inceleyiniz..

Not: Sayın muygun, sizin soruyla ilgilendiğinizi cevap verdikten sonra farkettim..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Espiyonajl hocam farklılık ve çeşitlilik her zaman iyidir.
Ben tabloda firma isimleri aradığım için yanıldım. Kullanıcı arkadaş bunları rakamsal olarak ifade etmiş. O nedenle tabloda;
"ayrıca bir de önceden eksi verip sonradan artıya gecen a firmasının borc kısmına gecmesini istiyorum"
a firması aradım.
Not: çözüm farklı değil ama yinede ekliyorum. (bu çözümde eksiden artı değere ulaşanla ilgili işlem yapılmadı)

Ekli dosyalar

batuhan_86_7

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Alıntı:
batuhan_86_7 tarafından gönderildi

Merhaba,

Eki inceleyiniz..

Not: Sayın muygun, sizin ilgilendiğinizi cevap verdilten sonra farkettim..
Eklenmiş Dosyalar AAA(1).rar (4.8 KB, 0 Görüntülenme
selam arkadaş belge için teşekkür ederim bir ricam daha var bu formüllerin nasıl oluştuğunu izah edebilir misin bir de excell formülleri bana gönderebilir misin teşekkürler