• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

cari hesap tablosu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ytmercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 office türkçe
arkadaşlar kolay gelsin

benim tabloyla ilgili yardıma ihtiyacım var.şöyleki;
faturalar sekmesine bir fatura detayı giriyorum, her kayıt yaptığım faturanın firmalar sekmesine sıralanmasını istiyorum ama bu sekmeye faturalar firma bazında sıralanacak.yani fatular sekmesine aynı firmanın başka faturası eklendiğinde firmalar sekmesine o firmanın hesabına ilave olacak.

bunu koli,toplam ve genel toplam sütunları için yapmak istiyorum.

buna benzer bir konu bulamadım, varsa oradan da bilgi alabilirm yoksa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

şubat ayı verileri oldu ama bana yolladığınız dosyanın bir sonraki ayı için şubat ayındaki formülleri kopyaladım ama aynı şekilde veri alamıyorum formüllere ekleme mi yapmam gerekiyor acaba?

Ekli dosyalar

Merhaba;
MART FRM sayfasında C2 hücresine geçin. hücrede iken F2 tuşuna basın (yada formüle girin) Formül satırında iken CTRL+SHİFT+ENTER tuşlarına birlikte basarak formülü aktive edin.
buna göre
=EĞER($B2="";"";TOPLA(EĞER(MART!$D$2:$D$1999=$B2;MART!$E$2:$E$1999;"")))
şeklindeki formülünüz
{=EĞER($B2="";"";TOPLA(EĞER(MART!$D$2:$D$1999=$B2;MART!$E$2:$E$1999;"")))}
şeklinde {} parantezleri arasına girer (dizi formülü)
Bu işlemden sonra C2 hücresini aşağı doğru yeterince çoğaltın.
Bu işlemi D ve E sütunlarında da uygulayın.
İyi çalışmalar.

yardımınız için teşekkür ederim formülünüzü tüm aylara uyguladım bir sonraki aşamada bunları aylara göre tabloyla dağıtmak istedim düşeyara formülüyle fakat tablom hata veriyor. formülden formülmü oluşturmuyor acaba veya benmi hatalı yazıyorum,inceleyebilirmisiniz?

Ekli dosyalar

guzel paylasim olmus.

Geri