• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cari hesap defteri oluşturma

Katılım
23 Mart 2009
Mesajlar
23
Excel Vers. ve Dili
ÜRÜN: Microsoft Office Professional Edition 2003

DİL: TÜRKÇE
Çalışma sayfası üzerinde açıkladım bütün sorularımı. Bir haftalık cari hesapları tutabileceğim bir sayfa oluşturmaya çalışıyorum. Bu anlamda bir kaç noktada yardımınıza ihtiyacım olarak. Borç eksi Alacak sonucun ilgili hücreye yazımı, sonuca göre hemen yanındaki hücreye "A" ya da "B" yazımı gibi. Şimdiden teşekkürler.
 

Ekli dosyalar

Nasıl görmez. Ne istediysem harfiyen yerine getirmişsiniz. Ne söyleyebilirim ki. Allah razı olsun.
 
Yalnız, müşteri alacaklıyken bakiye kısmında eksi ile gösteriliyor. Bunun yerine ben alacağı temsilen "A" ifadesini düşünmüştüm. Şimdi hem "A" hemde "-" görülüyor. Eksiyi kaldırmak mümkün mü ?
 
Yalnız, müşteri alacaklıyken bakiye kısmında eksi ile gösteriliyor. Bunun yerine ben alacağı temsilen "A" ifadesini düşünmüştüm. Şimdi hem "A" hemde "-" görülüyor. Eksiyi kaldırmak mümkün mü ?

merhaba
eğer(tutar<0;(-1*tutar);tutar) gibi negatif sayı yani alacaklı durumdaysa -1 ile çarparsanız sorun çözülür mü?
 
Bu formülü bakiye sütununda çoğaltayım mı ?
 
iyi günler
Paylaşmış olduğunuz cari hesap defteri çok güzel ellerinize sağlık
Ama bana 3 sütünlü değilde 4 sütünlü cari hesap defteri lazım
Yani "borç__alacak__bakiye borç__bakiye alacak
bu şekilde düzenleme imkanınız var mı
 
Gerçekten çok iyi bi çalışma olmuş biraz araştırma yaptımda benzerisini abartı meblağlara satıyorlar burda paylaşıma ve insanların kullanımına sunulması oldukça hoş eline sağlık kardeşim
 
Geri
Üst