• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Cari Hesap Açma

acebeci

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
ofis excel 2010 türkçe
Çok değerli hocalarım yine sizin değerli yardımlarınıza ihtiyacım var.Ekli dosyadaki UserForm üzerindeki textBox ları doldurarak yeni bir cari sayfa açmak istiyorum.Bu Açtığım Cari sayfa adının LİSTE Sayfasında da sıralanması lazım.Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Dosyanız eklidir, inceleyiniz.
Sayın turist ilginizden dolayı gerçekten çok teşekkür ederim.İşin Liste kısmı süper elinize sağlık.Birde şöyle bir durum vardı textBox daki bilgileri şablon sayfasını kullanarak yeni bir cari sayfa açmam gerekiyor
yani
adı-soyadı= b1
adresi=b2
vergi no:b3

diğer formüller olduğu gibi yeni Cari Sayfaya aktarmam gerekiyor

Sayın turist Ne denebilir ki inanın çok sevindirdiniz beni.Çok Çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık.On numara

Sayın turist bir şey daha rica etsem mümkün mü acaba?Yeni Cari sayfayı açtığımızda şablonda ki sütun genişliklerini muhafaza etse,çünkü o sayfada yazdırma yapılacağı için her seferinde tekrardan sütun genişliklerini ayarlamak gerekiyor.

Sayın turist bir şey daha rica etsem mümkün mü acaba?Yeni Cari sayfayı açtığımızda şablonda ki sütun genişliklerini muhafaza etse,çünkü o sayfada yazdırma yapılacağı için her seferinde tekrardan sütun genişliklerini ayarlamak gerekiyor.
Yada sabit bir sütun genişliği de olur

Yine imdada hızır gibi yetiştiniz çek teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu.Ellerinize sağlık

Sağ olun, iyi çalışmalar.

Geri