• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma tablosunda boyama yapmak

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Merhabalar,

Ekte sorunumu kısaca anlattım. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Not: Bu çalışmama benzer bir çalışmamda Halit hocam yardımcı olmuştu.. çalışmalar birbirine benziyor fakat O çalışma Montaj için bu çalışma ise servis işi için kullanılacak ve sayfa yapıları farklı.. O çalışma için kullandığım kod aşağıdaki konuda 17. mesajdadır. Belki fikir verebilir.

Aynı personele aynı tarihlerde iş vermeme ve başka tabloda çalıştığı tarihleri boyama

Ekli dosyalar

Merhabalar,

Yukarıdaki konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Ekli dosyanızı inceleyiniz.

Not: Kadlarda tarafımdan bir daha revize yapılmıyacaktır,çünkü bunları yazmak baya zahmetli ve uğraştırıcı.

Ekli dosyalar

Merhaba hocam, Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim.

Kod güzel çalışıyor. Tek sorun her iki sayfada da 1 gün eksik boyuyor. 1 gün olanıda hiç boyamıyor. Bu konuda da birisi yardımcı olursa çok sevinirim.. Teşekkürler..

Halit hocam, önceki yaptığınız çalışmayla bu bu çalışmanın bir alakası yok. onu kullanıyorum gayette güzel çalışıyor.

aranan3 = Sheets("ANA TABLO").Cells(i, "j").Value - Sheets("ANA TABLO").Cells(i, "ı").Value - 1

Kodların içindeki yukarıdaki kırmızı yerleri siliniz.?

Hocam çok teşekkür ederim.. Elinize sağlık.. İki çalışmamda çok büyük yardımınız oldu, hakkınızı helal edin lütfen.. İyi günler dilerim..

Geri