• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çalışma sayfasını birden fazla açma

mersilen

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Excel Vers. ve Dili Ofis 2003
Merhabalar

Excel çalışma sayfasını bir monitörde veya 2 monitörde (tek bilgisayar) birden fazla açmak mümkün mü?

Bir sayfada birbirini etkileyen birden fazla tablo mevcut, birinde yaptığım değişikliği anında diğerlerinde görüp değerlendirmek gerekiyor (sayım kontrolü gibi).
2 farklı exceli yan yana açmak mümkün (http://forum.donanimhaber.com/m_24266103/tm.htm) ama sorunu çözmüyor.
Excel kitabının içinde alt pencerede 2 tane açmak olabilir (?) ,bunuda yine 2 monitöre bölmek gerekebilir.

Alternatif olarak
Bilgisayarınızda Lync yüklü ise ve oturum açtıysanız, bir çalışma kitabını çevrimiçi bir görüşmede veya toplantıda sunabilir, başkalarıyla onun üzerinde gerçek zamanlı olarak birlikte çalışabilir, hatta denetimini başkasına verebilirsiniz

http://office.microsoft.com/tr-tr/excel-help/HA102831248.aspx?CTT=5&origin=HA102809308.
bunu 2 monitöre yapmak olabilir.

yapmak istediğiniz buysa eğer;

görünm menüsündenden
yeni pencere diyoruz daha sonra her iki dosyayı da açıyoruz. direk dosyaları açarakta yapabilirsiniz..
yanyana görüntüle denemeniz işleminizi çözebilir.

bunu anladım eğer buysa :)

Ekli dosyalar

• pencere.JPG
    pencere.JPG
    118.1 KB · Görüntüleme: 8
yapmak istediğiniz buysa eğer;

görünm menüsündenden

yeni pencere diyoruz daha sonra her iki dosyayı da açıyoruz. direk dosyaları açarakta yapabilirsiniz..

yanyana görüntüle denemeniz işleminizi çözebilir.

bunu anladım eğer buysa :)

Merhaba
Güvenlik duvarından dolayı mesaja cevap yazmada sıkıntı vardı.Neyse,

1---Dediğiniz gibi oluyor ama ekran yetmediği için ben bu 2 sayfayı 2 monitöre dağıtmayı planlıyorum.Dediğiniz yolda tek kitabın (workbook) içinde olduğundan 2 monitöre alamadım.

2--- Ayrı excel kitabı açıncada biri salt okunur oluyor, real time çalışmıyor.

3---Diyeceksiniz ki büyük monitöre geçin, oda olmuyor.

gereksiz verilerin olduğu sütunları küçülterek yer açmanızı tavsiye ederim. benım ekran 14 inch. aynı dosyanın diğerinin ismini değiştiriniz. salt okunur özelliğini kaldırınız. ayarlarda bir sorun vardır .

Geri