• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma sayfasındaki değişikliği tüm sayfalara uyguluma

Excel Vers. ve Dili
2010
Herkese merhabalar. Bu siteye yeni üye oldum ve gerçekten çok güzel bir site yapmış olduğunuzdan dolayı sizi tebrik ederim.

Ben de excel'de yeniyim ve bir sorunum var. Bir excel dosyamda 22 adet çalışma sayfam var sayfalarımda yaklaşık 100'er adet girdi var. Her hafta çalışma sayfalarımı birer arttırıyorum. En son sayfada da tüm bu çalışma sayfalarının otomatik toplamı alınıyor. Benim yapmak istediğim; son hafta çalışma sayfama önceki çalışma sayfalarımda olmayan bir satır girdiğimde bunun otomatik olarak önceki çalışma sayfalarımda da çıkmasını istiyorum. Bunu otomatik yapmak mümkün müdür?

Herkese merhabalar. Bu siteye yeni üye oldum ve gerçekten çok güzel bir site yapmış olduğunuzdan dolayı sizi tebrik ederim.

Ben de excel'de yeniyim ve bir sorunum var. Bir excel dosyamda 22 adet çalışma sayfam var sayfalarımda yaklaşık 100'er adet girdi var. Her hafta çalışma sayfalarımı birer arttırıyorum. En son sayfada da tüm bu çalışma sayfalarının otomatik toplamı alınıyor. Benim yapmak istediğim; son hafta çalışma sayfama önceki çalışma sayfalarımda olmayan bir satır girdiğimde bunun otomatik olarak önceki çalışma sayfalarımda da çıkmasını istiyorum. Bunu otomatik yapmak mümkün müdür?

Merhaba

Ctrl tuşuna basılı tutup diğer sayfaların isimlerini tıklayarak butun sayfaları seçin..

Yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra ilk sayfada yapıcağınız bütün işlemler diğer sayfalardada aynısı yapılacaktır.

Bu ozelliği kullanırken dikkatli olmanızı öneririm eğer sayfaların sutun sayıları aynı değilse sutunda yapıcağınız veya yazıcağınız işlemler sıkıntı olabilir.

Öyle yardımcı oldun ki anlatamam. Çok çok teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar.

Geri