• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma sayfasına veri göndermek

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan DarkLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
18 Aralık 2006
Mesajlar
13
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
Arkadaşlar herkese merhaba;
Ben hala işlevsel bir proje takip dosyası oluşturamadım. Ekli dosyada ilk sayfada görülen değerleri diğer çalışma sayfalarına aktarmaya çalışıyorum, mesela eğer talep tarihi var teklif tarihi yoksa projeyi aynen teklif verilecekler kısmına, teklif talep tarihleri var onay tarihi yoksa; onay bekleyenler kısmına kopyalasın istiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Arkadaşlar isteğe özel basit programlamalar, kodlar üretebilecek kişiler varsa, ya da bu tip işler yapan kişi veya kurumları tanıyorsanız onlarla da temasa geçmek isterim. Ben şirketime özel düzenlemiş, benim işimi gören bir proje takip tablosu hazırlamak istiyorum ve bunun için 1000'lerce dolarlık programlar almak mantıksız geliyor. Bunu belli ücretler içerisinde yapabilecek arkadaşlar varsa mesajlarını bekliyorum.

Kolay gelsin!...
 
Siz yapabiliyorsanız userformda yapamıyorsanız sayfa üzerinde bir veri giriş arayüzü oluşturun biz gerekli tasarımı yapıp kodlama konusundada yardımcı olabiliriz. Birde ne istediğinizi detaylıca açıklayın.
 
Ekli örneği açıklamalarla revize edip ne istediğimi anlatmaya çalıştım. Bu problem bir dosyada aynı anda birçok özelliğin kullanılmasını gerektirdiğinden kademe kademe geliştirilecek iyi bir örnek olabilir. Bir göz atar ve tavsiyede bulunursanız sevinirim.
 
Böyle olmayacak galiba:(

Sanırım bu sorunu bu şekilde çözemeyeceğim. Yine de göz atan herkese teşekkürler...:(
 
Geri
Üst