• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

çalışma sayfasına dolgu rengi vermek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeybeck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
Slmlar
excell de 2 gün öncesine kadar hücrelere verdiğim dolgu renkleri çalışma sayfasında görünürken şimdi sadece ön izleme de görebiliyorum çalışma sayfasında göremiyorum. Bunun sebebi ne olabilir. ÇOK ACİL YARDIMCI OLABİLİRSEİZ SEVİNİRİM

Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz.

Bu şekilde olan bir dosyanızı foruma eklermisiniz.

çalışma sayfasında dolgu rengini göremiyorum

acil yardımcı olabilecek arkadaş yokmu?

Slmlar
excell de 2 gün öncesine kadar hücrelere verdiğim dolgu renkleri çalışma sayfasında görünürken şimdi sadece ön izleme de görebiliyorum çalışma sayfasında göremiyorum. Bunun sebebi ne olabilir. ÇOK ACİL YARDIMCI OLABİLİRSEİZ SEVİNİRİM

yardımcı olabilecek kimsemi yok acaba yoksa kimse bu konuyla ilgili bişimi bilmiyo

Selamlar,

Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve uymaya gayret gösteriniz. Aynı konuyla ilgili 2 başlık açmışsınız. Ben diğeri için örnek dosya eklemenizi önerdim. Sizde bu başlıkta sorunuzu takip ediyorsunuz. Bu şekilde sorunuz yanıtsız kalmış gibi görünüyor. Lütfen bu konuya özen gösteriniz.

korhan bey benim yapmış olduğum dolgular sizin excell2007 de gösterebilir çünkü benim pcmdeki ayarlardan kaynaklanan bir hata var cünkü evdeeki pcmde görebiliyorum ama işyerimdeki pcmde göremiyorum dolgu rengini.

korhan bey benim yapmış olduğum dolgular sizin excell2007 de gösterebilir çünkü benim pcmdeki ayarlardan kaynaklanan bir hata var cünkü evdeeki pcmde görebiliyorum ama işyerimdeki pcmde göremiyorum dolgu rengini.

Ekli dosyalar

merhaba

varsayılan yazıcı ayarları değişmiş olabilir mi?

Selamlar,

İşyerinizdeki PC'de hangi excel versiyonu yüklü?
Birde tüm excel dosyalarındaki dolgu renklerindemi aynı problemi yaşıyorsunuz?

excel 2007 yüklü. bütün excell dosyalarında aynı probemi yaşıyorum. int ten indirdiğim dosyalardada aynı problem yeni açmış olduğum sayfalardada aynı problemi yaşıyorum ama word de öyle bir problem yok. ne olur yardımcı olursanız sevinirim. simdiden tşkler

Yazıcı ayarlarında dolgu rengi ile ilgili bir ayar varmıdır?

Selamlar,

Evet yazdırma seçeneklerinde sayfa yapısı ayarlarında dolgu rengini görünmez (pasif) yapabiliyorsunuz. Yalnız siz zaten ilk mesajınızda rengi sayfa üzerinde göremiyorum fakat ÖNİZLEME yaptığımda görebiliyorum diye belirtmişsiniz.

Bahsi geçen ayarda ise tam tersi bir durum olmalıdır. Yani eğer sayfa yapısından dolgu renkleri pasif olmuşsa; sayfada renkleri görebilirsiniz ama önizlemede sayfada renk yokmuş gibi görüntü elde edersiniz.

Siz yinede YAZDIR-SAYFA YAPISI menüsünden "ÇALIŞMA SAYFASI" sekmesini açın ve ekrana gelen penceredeki aşağıdaki seçeneklerin işaretli olup olmadığını kontrol edin.

Siyah-beyaz
Taslak kalitesi

evet arkadaşlar bu söylediğiniz evdeki normal pc için geçerli oldu. işyerindeki pcme uygulanmıyor maalesef. pcnin ekran görünüm ayarlarından kaynaklanabilirmi diye düşündüm ama oda olmadı

hala cvp bekliorum ama yardımcı olabilecek yok sanırım

Geri