• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çalışma sayfası sonunda bulunan son üç satırı veri girişinin bittiği satırın altına yazdırmak

Excel Vers. ve Dili
office 2016 Türkçe
Merhaba hayırlı günler;
hocalarım bir dosya içerik listesi var bu listeye dosya içerisinde bulunan evraklar işleniyor. B sütununda sıra numaraları var, sayfa sonunda teslim alan telim eden teslim tarihi gibi bilgiler var. isteğim şu; ben dosya içeriğini girdim misal 10. satırda bitti sayfa altında bulunan teslim alma etme tarih bilgilerinin hemen 10. satır altına gelmesi ve sonrasında B sütununda bulunan numaralandırma 11, 12, 13 diye devam etsin. örnek dosya ekliyorum umarım anlatabilmişimdir.
şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

[QUOTE = "m.ensar, gönderi: 1062950, üye: 381614"]
Merhaba hayırlı günler;
hocalarım bir dosya içerik listesi var bu listeye dosya içerisinde bulunan evraklar işleniyor. B sütununda sıra numaraları var, sayfa sonunda teslim alan telim eden teslim tarihi gibi bilgiler var. isteğim şu; ben dosya içeriğini girdim misal 10. satırda bitti sayfa altında bulunan teslim alma etme tarih bilgilerinin hemen 10. satır altına gelmesi ve sonrasında B sütununda bulunan numaralandırma 11, 12, 13 diye devam etsin. örnek dosya ekliyorum umarım anlatabilmişimdir.
şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]
Konu başlığına son 3 satır demişim üstadlar o yanlış teslim eden teslim alan imza ve tarih bilgileri yukarıdaki açıklamaya göre satır sonlarına gelmeli

hocalarım bu problemi çözemeyecek miyiz? Yardımcı olabilen olursa kurumda ki işlerin daha hızlı ilerlemesine ve birçok karışıklığın giderilmesine büyük katkı sağlayacak. umarım yardımcı olursunuz

Geri