Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışma sayfasını 12 aya böldüm.Her aya tıkladığımda gelen sayfada, ay içerisindeki gün sayısı kadar sayfa olmasını istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çalışma sayfasını 12 aya böldüm.Her aya tıkladığımda gelen sayfada, ay içerisindeki gün sayısı kadar sayfa olmasını istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımınız için teşekkürler ancak vermiş olduğunuz linteki olayı misal ocak diye adlandırdığım sayfanın içerinde olmasını istiyorum şubak sayfasına tıkladığımda aynı olayın o sayfada da olması tabii..verdiğiniz linte hepsi sıralı bir şekilde yani 365 gün birbiri ile ard arda...ben sadece 12 ay gözüksün aylardan birine tıkladım mı o sayfada günler gözüksün istiyorum..Şimdiden yardımınız için teşekkürler..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.